Νέα τάση: Φούστες μέχρι το γόνατο

147

11/4/2014

Μπορεί να μην έχουμε ακόμα πολύ υψηλές θερμοκρασίες αλλά ο χειμώνας είναι πλέον πίσω μας και οι ηλιόλουστες μέρες σιγά σιγά θα αρχίσουν να κάνουν την εμφάνισή τους.

Μία midi φούστα, πάντως, είναι ιδανική για τον ανοιξιάτικο καιρό καθώς ούτε αφήνει τα πόδια σου εντελώς εκτεθειμένα ούτε είναι υπερβολικά ζεστή ώστε να φτάνεις στο σημείο να σκας.

Μπορείς να τη φορέσεις είτε με ένα casual μπλουζάκι είτε με ένα ζεστό πουλοβεράκι (τις πιο κρύες μέρες ή τα απογεύματα) και να έχεις ένα πολύ όμορφο στυλ. Αυτή τη στιγμή αποτελούν ένα από τα πιο καυτά trends ενώ είναι τέλειες για κάθε στυλ που θέλεις να πετύχεις.

Μία floral midi φούστα είναι ιδανική για την άνοιξη και μπορείς να τη συνδυάσεις με πολλούς τρόπους δημιουργώντας το τέλειο πρωινό, απογευματινό και βραδινό λουκ.

Μία μαύρη midi φούστα είναι λίγο πιο κλασική και απλή αλλά μπορείς να της δώσεις πολύ χρώμα συνδυάζοντάς την με ένα πολύχρωμο μπλουζάκι ή ακόμα και φουτεράκι.

Από την άλλη μία κρεμ midi φούστα προσφέρεται για ένα πιο κλασικό στυλ. Ειδικά αν δεν είσαι φαν των floral τότε μία μονόχρωμη φούστα μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις την εμφάνιση που θέλεις.