Κατσικάκι κοκκινιστό με ταλιατέλες

61

21/4/2014

Υλικά

Για 4-6 άτομα

4 ντομάτες ώριμες τριμμένες
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 1/2 φλιτζάνι κεφαλοτύρι τριμμένο
4 φλιτζάνια νερό
αλάτι
πιπέρι
1 κιλό κατσίκι μαγειρεμένο (Περισσευούμενο από το Πάσχα)
500 γραμμάρια ταλιατέλες

 

 

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε τις ψιλοτριμμένες  ντομάτες με το λάδι και μαγειρεύετε για 20 λεπτά. Στη συνέχεια ρίχνετε στην κατσαρόλα το μαγειρεμένο κατσικάκι ψιλοκομμένο και μαγειρεύετε για άλλα 15 λεπτά.
Στη συνέχεια βράζετε τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό για 8 λεπτά.
Στραγγίζετε τις ταλιατέλες και τις ανακατεύετε με το κατσικάκι. Σερβίρετε τις ταλιατέλες πασπαλίζοντας με κεφαλοτύρι και το κρέας κομμένο σε φέτες.