Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

81

Κριός

Η σημερινή Τετάρτη, φίλε Κριέ, δεν είναι και η πιο ευχάριστη για εσένα. Εκτός του ότι θέλεις να τελειώσεις με κάποιες υποχρεώσεις, οι λύσεις που θα προτείνεις θα σε φέρουν σε σύγκρουση με δικά σου άτομα και κυρίως, την οικογένειά σου. Δείξε ώριμη στάση και μη φτάσεις στα άκρα.

Ταύρος

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου, καταφέρνεις να γίνεις δυναμικός και παίρνεις δραστικές αποφάσεις, που αφορούν στην καθημερινότητά σου. Κάνε τις κινήσεις που θέλεις με ηρεμία και χωρίς πανικό, και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι υπολογίζεις.

Δίδυμος

Μπορείς σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου, είτε αυτοί αφορούν στην επαγγελματική, είτε την αισθηματική σου ζωή. Με τον Ερμή να κινείται στον Κριό μέχρι το μεσημέρι, η επικοινωνία με τους γύρω σου θα είναι ευχάριστη και θα έχεις την δυνατότητα να κουβεντιάσεις μαζί τους με ήρεμους τόνους, που θα σε ανακουφίσουν.

Καρκίνος

Είσαι αρκετά κουρασμένος αυτό το διάστημα, αγαπητέ Καρκίνε, και αυτό θα φανεί σήμερα, καθώς δυσκολεύεσαι να κάνεις βασικά πράγματα. Φρόντισε τον εαυτό σου και ασχολήσου μετά με τις υποχρεώσεις σου. Ειδικά κάποια οικογενειακά ζητήματα, μπορεί να σε απασχολήσουν ιδιαίτερα.

Λέων

Η σημερινή μέρα, φίλε Λέοντα, είναι καλή για σκέψη και αναδιοργάνωση, αφού θα είσαι ήρεμος και σε θέση να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σου. Πρόσεξε την υγεία, αλλά και την εμφάνισή σου, και μην παρασύρεσαι σε υπερβολές. Δεν σου κάνουν καλό και οποιαδήποτε τωρινή παρασπονδία, θα την βρεις μπροστά σου.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, αυτή η Τετάρτη θα είναι ενδιαφέρουσα για εσένα, μιας και η δημιουργικότητα σου θα χτυπήσει κόκκινο και οι ιδέες που θα έχεις, θα γίνουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος από τους γύρω σου. Λίγη προσοχή μόνο χρειάζεται, για να μην ξεφύγεις από τα όρια σου και δράσεις επιπόλαια.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα έρχονται στο προσκήνιο θέματα της προσωπικής σου ζωής, που βρίσκονται ήδη σε μία διαδικασία αλλαγών. Πρόσεξε πολύ πως θα συμπεριφερθείς, γιατί όλα ισορροπούν σε τεντωμένο σκοινί.

Σκορπιός

Αν είσαι Σκορπιός, να θυμάσαι πως η σημερινή μέρα προκαλεί ζήλειες και ανταγωνισμούς. Σκέψου και πράξε κινήσεις συμβιβασμού και μην αφήνεις τίποτα στην τύχη. Η ένταση που θα σε χαρακτηρίσει, μπορεί εύκολα να σε βγάλει εκτός εαυτού.

Τοξότης

Η διάθεση που σε χαρακτηρίζει σήμερα, φίλε Τοξότη, με την Σελήνη να κινείται στον Υδροχόο, είναι να κάνεις αλλαγές και να φέρεις τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι πως, αν βιαστείς για όλα αυτά, κινδυνεύεις να βρεθείς ακόμα πιο μπερδεμένος. Δώσε λοιπόν το χρόνο που χρειάζονται οι καταστάσεις και κράτησε την αισιοδοξία σου, ώστε να αποφύγεις ατοπήματα. Όλα θέλουν την κατάλληλη στιγμή για να πραγματωθούν.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, είσαι σε έναν πολύ καλό δρόμο, τον οποίο έχεις χαράξει με πολύ δουλειά και πολύ προσπάθεια, γι’ αυτό και θα σε οδηγήσει στην επιτυχία. Απόφυγε κάθε σχόλιο ή γνώμη που θα σε αποσυντονίσει αυτήν την ημέρα και έχε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου.

Υδροχόος

Η σημερινή Τετάρτη, αγαπητέ Υδροχόε, σε βρίσκει σε μια αρκετά ευαίσθητη φάση και με μια τάση απομόνωσης από τους γύρω σου. Μη νομίζεις ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται και δεν νοιάζεται για σένα και σταμάτα άμεσα τα παράπονα, γιατί είναι μάλλον άδικο για τους δικούς σου ανθρώπους. Μέρα είναι και αυτή και θα περάσει! Σύντομα θα δεις τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα πρέπει να συγκροτηθείς και να αφήσεις τα άγχη, που σου προκαλούν πανικό, να μείνουν πίσω σου. Κράτησε αυτή την τακτική για να λύσεις διάφορα θέματα και μην κινείσαι βιαστικά και επιπόλαια.