Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

114

Κριός
Πρακτικά, αλλά και ψυχολογικά, η μέρα θα είναι λίγο δύσκολη για εσένα, που είσαι Κριός. Η επιρροή της Έκλειψης Σελήνης, που πραγματοποιείται στον Ζυγό, είναι αισθητή με επίκεντρο τον οικογενειακό και τον επαγγελματικό τομέα. Κινήσου διπλωματικά και απόφυγε εριστικές αντιδράσεις. Είτε πρόκειται για πελατεία είτε για εργοδοσία, θα πρέπει να τηρηθούν οι αναγκαίες ισορροπίες στις σχέσεις σου μαζί τους.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς και να αναγνωριστείς, για ό,τι έχεις κάνει σε διάφορους τομείς. Για να μπορέσεις όμως να προχωρήσεις, πρέπει πρώτα να λύσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και μπορεί να αποτελούν τροχοπέδη για την πορεία σου. Ώρα να εξωτερικεύσεις όλους τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες σου στα δικά σου άτομα.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες και πρέπει να τρέξεις αρκετά, για να μπορέσεις να φέρεις πολλά θέματα εις πέρας. Απόφυγε πάση θυσία την ένταση και τον εκνευρισμό, που θα σου προκαλέσει η σημερινή Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό. Είσαι σε περίοδο που οι ευκαιρίες θα σου εμφανίζονται η μία μετά την άλλη και δεν έχεις πραγματικά καμία δικαιολογία, για να μη βάλεις σε εφαρμογή τους στόχους σου και μάλιστα με επιτυχία.

Καρκίνος
Το πρόγραμμα της ημέρας θα φορτωθεί από έκτακτα περιστατικά και δεσμεύσεις, που θα προκαλέσεις εσύ ο ίδιος, αγαπητέ Καρκίνε. Ωστόσο, με τις αρνητικές επιρροές που σου στέλνει η σημερινή Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό, θα πρέπει να κινηθείς μεθοδικά και όχι παρορμητικά. Άκουσε και τις απόψεις των γύρω σου και μην υποτιμάς την γνώμη τους. Όλο και κάτι ενδιαφέρον θα έχουν να σου πουν.

Λέων
Οι ανατρεπτικές καταστάσεις που θα προκαλέσει την σημερινή ημέρα η Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό, τόσο στις επαγγελματικές υποθέσεις σου όσο και στα οικογενειακά θέματα, θα σε προκαλέσουν και θα σε εξαντλήσουν, αγαπητέ Λέοντα. Αν μπορέσεις να ελέγξεις το νευρικό σου σύστημα, θα βρεις τις λύσεις και, με πολλή προσπάθεια, θα επαναφέρεις την τάξη. Αν όμως μείνεις κολλημένος στα πιστεύω σου, το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να καταλήξεις μόνος σου.

Παρθένος
Η ημέρα θα είναι δύσκολη και οι ανάγκες αισθητές, αγαπητέ Παρθένε. Βάλε σε τάξη τα θέματα της καθημερινότητάς σου, που έχουν πάρει άλλη τροπή από αυτή που θέλεις, και μίλα με τους οικείους σου, για να σε συμβουλέψουν. Απόφυγε διαφωνίες και ακολούθησε την τακτική της υπομονής και της συνθηκολόγησης. Να περιμένεις κάποιες αιφνίδιες βοήθειες, από εκεί που δεν το περιμένεις.

Ζυγός
Σήμερα πραγματοποιείται η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο σου, αγαπητέ Ζυγέ, και εσύ επιβάλλεται να δεις τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά. Η μεγάλη ευαισθησία σου σε παρασύρει σε λάθος καταστάσεις και σε οδηγεί σε άτοπα συμπεράσματα. Μήπως πρέπει να συζητήσεις με τους δικούς σου και να ακούσεις την γνώμη τους; Να είσαι σίγουρος ότι θα σου χαρίσουν άλλη οπτική στα θέματα που σε προβληματίζουν.

Σκορπιός
Στο σπίτι ή στην οικογένεια, αγαπητέ Σκορπιέ, εξακολουθούν να υπάρχουν αρκετές εντάσεις και διαφωνίες. Τα αγαπημένα σου άτομα απαιτούν από εσένα πάρα πολλά και αυτό σε προβληματίζει έντονα. Γύρνα λίγο στις παλιές συνήθειες. Εν τω μεταξύ, μη δίνεις αφορμές για σχόλια στο κοινωνικό σου περιβάλλον και μην δημιουργείς έδαφος για καινούργιες παρεξηγήσεις. Τα οικογενειακά σου θα μπορέσουν να λυθούν με ήπιους τόνους, αρκεί και εσύ να είσαι ήρεμος.

Τοξότης
Η επίδραση της Έκλειψης Σελήνης που πραγματοποιείται σήμερα στον Ζυγό, θα είναι έντονη για το ζώδιο σου, αγαπητέ Τοξότη, και πρέπει να είσαι συνεπής και τίμιος στις συναλλαγές σου, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε αισθηματικό. Απόφυγε ανούσιες κόντρες, αλλά και περιττές συζητήσεις.

Αιγόκερως
Με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται σήμερα στον Ζυγό, αλλά και τον Πλούτωνα να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιό σου, αγαπητέ Αιγόκερε, οι εξελίξεις των οικονομικών σου παραμένουν δύσκολες, καθώς ακόμη δεν σου δίνεται η δυνατότητα να μειώσεις τα χρέη σου. Η κατάσταση είναι σε γενικές γραμμές περίεργη και αυτό που θα σε βοηθήσει, είναι να χρησιμοποιήσεις στο έπακρο το επινοητικό μυαλό σου.

Υδροχόος
Η ημέρα θα κυλήσει παράξενα για εσένα, αγαπητέ Υδροχόε, και εκεί που θα νομίζεις ότι έχεις βάλει τις υποθέσεις σου σε μία σειρά, όλο και κάτι θα γίνεται και θα σου τα ανατρέπει. Πρέπει να έχεις ευελιξία στις κινήσεις σου, αλλά και στις αποφάσεις σου.

Ιχθείς
Η ημέρα είναι δύσκολη και νευρική για εσένα ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Ιχθύ. Προέχει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να χρησιμοποιήσεις την λογική σου, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Μην το βάζεις κάτω με την παραμικρή δυσκολία και μείνε συγκεντρωμένος σε αυτά που θέλεις να κάνεις.