Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

104

Κριός

Σήμερα μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση και προσπάθησε να βάλεις έναν προγραμματισμό στα σχέδιά σου, αγαπητέ Κριέ. Η ευελιξία και η διπλωματία σου θα είναι έντονες, αφού ακόμα και κάποια πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου, τελικά θα συμφωνήσουν με τις ιδέες σου. Γενικά, δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά, γιατί σε μερικά πράγματα σε έχει παρασύρει η ευαισθησία σου.

Ταύρος

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Ταύρε, θα κυλήσει πολύ καλά και με αρκετή αισιοδοξία, αφού θα καταφέρεις να λύσεις κάποιες καταστάσεις που στο παρελθόν παρέμεναν στάσιμες και σου δημιουργούσαν πρόβλημα. Σήμερα, ό,τι σκεφτείς μπορείς να το καταφέρεις, αλλά μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί, γιατί θα οδηγηθείς σε αντίθετα αποτελέσματα. Επίσης, είναι πιθανό να δεχτείς κάποιες ειδήσεις που θα σε ανακουφίσουν.

Δίδυμοι

Η σημερινή Πέμπτη θα είναι ημέρα εσωτερικής αναζήτησης για εσένα, αγαπητέ Δίδυμε, και θα έρθεις σε σύγκρουση με τα συναισθήματά σου και θα βρεθείς σε αρκετή ένταση, έως ότου βρεις κάποια λύση. Προσοχή, γιατί η μέρα είναι πολύ εκρηκτική, με αποτέλεσμα να αντιδράς με πείσμα τις περισσότερες φορές σε όσα σου λένε. Πάντως, θα πρέπει να προσέχεις πώς χειρίζεσαι τις καταστάσεις και να επιχειρείς πάντα να τις κρατάς υπό έλεγχο.

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα περιλαμβάνει ένταση και εκνευρισμό, που πιθανόν να έχουν δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία ή τις ασχολίες σου, αγαπητέ Καρκίνε. Στις σχέσεις σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα, θα υπάρξουν κάποιες ρήξεις και μάλιστα με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες και ό,τι κάνεις, φρόντισε να είναι μετρημένο. Προτίμησε χαλαρές συζητήσεις με άτομα που σε ευχαριστούν ψυχικά και σε κάνουν να αισιοδοξείς.

Λέων

Φίλε Λέοντα, σήμερα μπορείς να βάλεις στο μυαλό σου σχέδια για το μέλλον και θα έχεις όλες τις πιθανότητες να πετύχεις. Προσοχή να μην αμελήσεις κάποιες καταστάσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα και να μην επιτρέψεις σε κανέναν να παρέμβει στα σχέδιά σου. Οι πλανήτες σε ευνοούν, για να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να απομακρύνεις οτιδήποτε σε ενοχλεί.

Παρθένος

Σήμερα η επικοινωνία σου είναι ανεβασμένη και απολαμβάνεις τον θαυμασμό των γύρω σου, φίλε Παρθένε. Βάλε νέες βάσεις στα σχέδιά σου και μην δώσεις σημασία σε σχόλια, που μπορεί να γίνουν πίσω από την πλάτη σου. Η συναισθηματικότητά σου είναι πολύ ανεβασμένη και καλά θα κάνεις να την περιορίσεις και να δεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Θα ανακαλύψεις ότι υπάρχουν πρόσωπα που μπορούν σε βοηθήσουν. Αν έχεις κάποια προβλήματα, είναι καιρός να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου.

Ζυγός

Αν είσαι Ζυγός, σήμερα βρίσκεσαι σε μία γενικότερη αναταραχή, που σε εμποδίζει να βάλεις σε μια τάξη διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της μέρας και θα πρέπει να κινηθείς γρήγορα απέναντι σε καταστάσεις που θα προκύψουν, γιατί γενικά τα συναισθήματα που σε διακατέχουν είναι περίεργα και σε οδηγούν σε αντιφατικές ενέργειες. Κατά τα άλλα, η μέρα είναι καλή για να βρεθείς με δικά σου άτομα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Σκορπιός

Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, θα έχεις αρκετή συμπαράσταση από κάποιους ανθρώπους, που έχεις γνωρίσει το τελευταίο διάστημα και μπορούν να σου φανούν χρήσιμοι. Βάλε σε πρώτη προτεραιότητα τις εκκρεμότητές σου, για να μπορέσεις να προχωρήσεις αργότερα στην υλοποίηση των στόχων σου.

Τοξότης

Καλό είναι σήμερα να μη διστάζεις να προχωρήσεις μπροστά, ό,τι κι αν συμβεί, αγαπητέ Τοξότη. Μη σταματάς τις προσπάθειές σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Πρέπει να συμβιβαστείς με την κατάσταση που επικρατεί και να δεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία, για να προχωρήσεις και να πετάξεις από πάνω σου οτιδήποτε σε κρατάει πίσω.

Αιγόκερως

Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, θα νιώσεις πως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις ρεαλιστικά τα πράγματα και να σταματήσεις να είσαι καχύποπτος, νομίζοντας πως όλα περιστρέφονται γύρω από εσένα. Προσπάθησε να κρατήσεις ανοιχτό το μυαλό σου σε νέες ιδέες και απόψεις, ώστε να ανταπεξέλθεις σε μια καινούργια πραγματικότητα, που σύντομα θα αντιμετωπίσεις. Πάντως, σήμερα θα συνειδητοποιήσεις ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαίνονται και η καθημερινότητά σου, θα αρχίσει να γίνεται πολύ καλύτερη.

Υδροχόος

Αρκετές αλλαγές θα συμβούν στη ζωή σου, αγαπητέ Υδροχόε, και ίσως να δημιουργηθούν απρόβλεπτες συνθήκες. Πρέπει να κινηθείς πολύ προσεκτικά και να μην κάνεις καμία υπερβολή, γιατί οποιαδήποτε κίνηση μπορεί να σου κοστίσει ιδιαίτερα. Μην αφήσεις οικογενειακά θέματα να διαιωνίζονται χωρίς λύση. Προσπάθησε να δείχνεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να μη χάνεις την ψυχραιμία σου, γιατί το κλίμα είναι ήδη πολύ τεταμένο.

Ιχθείς

Σήμερα προσπάθησε να ισορροπήσεις τις καταστάσεις που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά, φίλε Ιχθύ. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα, που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Καλύτερα να δεις μερικές καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία και να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, προσπαθώντας να λύσεις μόνος σου τα προβλήματα που σε απασχολούν.