Δωρεάν εξετάσεις μαστού στις 11 και 12 Απριλίου στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο

49

9/4/2014

Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις μαστού από εξειδικευμένους γιατρούς προσφέρεται σε όσες γυναίκες το επιθυμούν, στο πλαίσιο της ενημερωτικής διημερίδας «Πρόληψη-Έγκαιρη Διάγνωση και Αντιμετώπιση του Καρκίνου του Μαστού», που διοργανώνεται την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Απριλίου.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τη Μονάδα Έρευνας Ακτινολογίας και Ιατρικής Απεικόνισης του Πανεπιστημίου Αθηνών, την Εταιρεία Απεικονίσεων Μαστού και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής». 

Στα πλαίσια της διημερίδας θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές ομιλίες για το κοινό στο Μικρό Αμφιθέατρο του Αρεταιείου Νοσοκομείου (Βασ. Σοφίας 76, Αθήνα), την Παρασκευή 11 Απριλίου 2014 και ώρα 18:00 – 20:00 μ.μ.. 

Το πρόγραμμα των προληπτικών εξετάσεων περιλαμβάνει: 
α) Δωρεάν εξέταση ψηλάφησης μαστού από ειδικευμένους ιατρούς σε όσες γυναίκες το επιθυμούν, 
β) Δωρεάν ενημέρωση από ειδικούς, 
γ) Εξέταση υπερήχων, όπου απαιτείται και 
δ) Ψηφιακή Μαστογραφία, όπου κριθεί απαραίτητο (η Μονάδα Έρευνας Ακτινολογίας & Ιατρικής Απεικόνισης του Πανεπιστημίου Αθηνών, θα τις εκτελέσει με αντίτιμο τα έξοδα της εξέτασης, δηλαδή 25 ευρώ ανά μαστογραφία). 

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν σε χώρο που προσφέρεται από το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Απριλίου, από τις 9.00 π.μ. μέχρι τις 19.00 μ.μ. στο 2ο όροφο του θεραπευτηρίου (οδός Παπαδιαμαντοπούλου 20, Ιλίσια, Μετρό Μέγαρο Μουσικής). 

Διευκρινίζεται ότι θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας και θα οργανωθούν ειδικά ραντεβού για εξετάσεις μαστογραφίας και υπερήχων και μέσα στον Απρίλιο και το Μάιο. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα 210 72 58 550 και 210 72 27 488.