3/2/14
Υλικά:
- 150 γρ. μπέικον χοντροκομμένο
- 1 ποτηράκι κρασί
- 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο
- 1 κρεμμύδι χοντροκομμένο
- 1 ποτηράκι ελαιόλαδο
- 1 σπιτική τομάτα
- 2 κουταλιές Βιτάμ
Εκτέλεση:
- Σόταρε το κρεμμύδι με το μπέικον στο ελαιόλαδο, ανακατεύοντας συνεχώς. Πρόσθεσε το σκόρδο και σβήσε με κρασί.
- Χαμήλωσε τη φωτιά, πρόσθεσε τη σπιτική τομάτα και άφησε τη σάλτσα να βράσει. Για περισσότερη γεύση, βάλε 2 κουταλιές Bιτάμ .
- Παράλληλα, ετοίμασε τα ζυμαρικά ώστε να είναι aldente και σούρωσέ τα.
- Ρίξε τα φουσίλι στη σάλτσα, ανακάτεψε απαλά και σέρβιρε γαρνιρισμένα με ψιλοκομμένο μαϊντανό.