Φούσιλι αματριτσάνα

207

3/2/14

Υλικά:

  • 150 γρ. μπέικον χοντροκομμένο
  • 1 ποτηράκι κρασί
  • 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο
  • 1 κρεμμύδι χοντροκομμένο
  • 1 ποτηράκι ελαιόλαδο
  • 1 σπιτική τομάτα
  • 2 κουταλιές Βιτάμ

Εκτέλεση:

  • Σόταρε το κρεμμύδι με το μπέικον στο ελαιόλαδο, ανακατεύοντας συνεχώς. Πρόσθεσε το σκόρδο και σβήσε με κρασί.
  • Χαμήλωσε τη φωτιά, πρόσθεσε τη σπιτική τομάτα και άφησε τη σάλτσα να βράσει. Για περισσότερη γεύση, βάλε 2 κουταλιές Bιτάμ .
  • Παράλληλα, ετοίμασε τα ζυμαρικά ώστε να είναι aldente και σούρωσέ τα.
  • Ρίξε τα φουσίλι στη σάλτσα, ανακάτεψε απαλά και σέρβιρε γαρνιρισμένα με ψιλοκομμένο μαϊντανό.