4/2/2014
Υλικά:
- 2 στήθη κοτόπουλου
- Ελαιόλαδο
- 1 ποτηράκι μαυροδάφνη
- 200 γρ. μανιτάρια ψιλοκομμένα
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη σε λάδι
- 1 σπιτική τομάτα
- Aλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
- Σόταρε τα φιλέτα και το κρεμμύδι σε λίγο ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά, ώστε να ψηθούν, χωρίς όμως να καούν. Σβήσε με τη μαυροδάφνη και πρόσθεσε τα μανιτάρια και το σκόρδο.
- Αφού σοταριστούν για 10 λεπτά, ρίξε τητομάτα , αλατοπιπέρωσε και πρόσθεσε λίγο ακόμα ελαιόλαδo.
- Άφησε τα φιλέτα να ψηθούν σε μέτρια φωτιά για 20 λεπτά περίπου και σέρβιρε ραντίζοντας κάθε κομμάτι κοτόπουλου με επιπλέον ελαιόλαδo.