Δυνατές και υγιείς βλεφαρίδες

129

5/2/2014

Οι βλεφαρίδες αναδεικνύουν πάντα την ομορφιά και τη θηλυκότητα της γυναίκας, γι’ αυτό το λόγο όλες μας τις θέλουμε πυκνές και έντονες που κάνουν το βλέμμα πιο σαγηνευτικό και σέξι.

Το καθημερινό μακιγιάζ και η έλλειψη γνώσεων όσον αφορά την περιποίηση των βλεφαρίδων, τις αποδυναμώνουν και τις καταστρέφουν με την πάροδο του χρόνου.

Μάθε 3 σούπερ tips για να διατηρήσεις δυνατές και πυκνές τις βλεφαρίδες σου:

Το σωστό ντεμακιγιάζ:

Σε καμία περίπτωση μην προσπαθείς να ξεβάψεις τα μάτια σου με μαντιλάκια ντεμακιγιάζ. Επέλεξε ειδικά ελαιώδη ντεμακιγιάζ ματιών, που βοηθάνε τη μάσκαρα να φεύγει πιο εύκολα, χωρίς τρίψιμο και χωρίς να ταλαιπωρούνται οι βλεφαρίδες.

Καστορέλαιο το θαυματουργό:

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σαν ντεμακιγιάζ ματιών αλλά και σαν «τροφή» για πυκνές βλεφαρίδες μετά τον καθαρισμό. Το καστορέλαιο γυαλίζει και δίνει μια φυσική, σκούρα απόχρωση, ενώ θρέφει σε βάθος και βοηθά απίστευτα τις βλεφαρίδες.

Η σωστή εφαρμογή της αδιάβροχης μάσκαρα:

Αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις αδιάβροχη μάσκαρα χωρίς να ταλαιπωρείς τις βλεφαρίδες σου, δοκίμασε πρώτα να τις περάσεις 2 φορές με μια κανονική, μη αδιάβροχη μάσκαρα και έπειτα χρησιμοποίησε την αδιάβροχη.

Με αυτό τον τρόπο δεν θα ταλαιπωρήσεις τις βλεφαρίδες σου στο ντεμακιγιάζ, ενώ ταυτόχρονα θα έχουν αδιάβροχη προστασία.