Τελετή έναρξης επιμορφωτικού πανεπιστημίου στον δήμο Κορδελιού- Ευόσμου

121

18/1/2014

Ανοίγει η αυλαία του Επιμορφωτικού Πανεπιστημίου ενός νέου θεσμού με τον οποίο ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας διευρύνει τις εκπαιδευτικές παρεμβάσεις και τα επιμορφωτικά του προγράμματα εξασφαλίζοντας ίσες ευκαιρίες μάθησης και πληροφόρησης προς όλους τους δημότες.

Η τελετή έναρξης του Δημοτικού Επιμορφωτικού Πανεπιστημίου θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο εκδήλωσης τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στις 6.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου (οδός Μ. Αλεξάνδρου 57) στη διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα των εισηγήσεων και το θεματικό περιεχόμενό τους, ενώ παράλληλα θα γίνει ενημερωτική παρουσίαση για το συνολικό σχεδιασμό της Διεύθυνσης Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας στην υλοποίηση προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης.

Θα ακολουθήσουν οι εισηγήσεις με θέμα:

-«Το προφίλ της Διεύθυνσης Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας» Γιώργος Γκανάτσιος, Διευθυντής Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας -«Σχεδιασμός και Υλοποίηση Προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης» Αβρόρα Σαββίδου, Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας – Εκπρόσωπος Καθηγητών-Εισηγητών Δάντση Φωτεινή, Διευθύντρια Κ.Υ.Α.Τ. Ευόσμου

– «Στόχοι και κίνητρα συμμετοχής στο ΔΕΠ Ευθύμης Ιωαννίδης, Εκπρόσωπος Συμμετεχόντων Παράλληλα θα γίνει σύνδεση μέσω Skype με τον Πρόεδρο του ΕΑΠ κ. Κοκκώση Χαράλαμπο.
 
Την Έναρξη των Εργασιών θα κηρύξει ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Στάθης Λαφαζανίδης.

Οι κύκλοι των μαθημάτων του Δημοτικού Επιμορφωτικού Πανεπιστημίου ξεκινούν την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου και ολοκληρώνονται την Τετάρτη 30 Απριλίου. Οι θεματικές αφορούν σε δύο ενότητες: Υγεία-Πρόληψη-Θεραπεία και Ζητήματα Ψυχικής Υγείας.

Οι διαλέξεις θα πραγματοποιηθούν στο ΘΕΠΑΝ (οδός Παπαδιαμάντη με Κατσαντώνη γωνία, Ελευθέριο Κορδελιό) κάθε Τετάρτη από τις 18:30-20:00. Η εγγραφή και η παρακολούθηση είναι δωρεάν και δικαίωμα εγγραφής έχουν οι ενήλικες.

Σε κάθε κύκλο μαθημάτων δικαίωμα εγγραφής έχουν 50 άτομα και μπορούν να δηλωθούν και οι δύο κύκλοι. Μετά τη λήξη της εκπαιδευτικής περιόδου, θα απονεμηθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όσους έχουν παρακολουθήσει τα 2/3 των διαλέξεων.

Εγγραφές: Τμήμα Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης (Δημαρχείο Ευόσμου 2ος όροφος). Τηλ. 2313 302154 / 2313 302103. Αιτήσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν και ηλεκτρονικά με την εγγραφή τους στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.kordelio-evosmos.gr).