15/1/2014
Yλικά:
1 κιλό σουπιές καθαρισμένες
1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
1/2 λίτρο κόκκινο, ξηρό κρασί
Ελαιόλαδο
Πιπέ
Eκτέλεση:
- Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε με λίγο ελαιόλαδο τις σουπιές ρίχνοντας λίγο πιπέρι.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι, ανακατεύουμε καλά για 1 λεπτό και σβήνουμε με κρασί.
- Αφήνουμε να βράσουν σε χαμηλή φωτιά, προσθέτοντας λίγο νεράκι.
- Μόλις μαλακώσουν καλά οι σουπιές μας, σερβίρουμε όπως είναι, αχνιστές.