Σουπιά κρασάτη

5

15/1/2014

Yλικά:
1 κιλό σουπιές καθαρισμένες
1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
1/2 λίτρο κόκκινο, ξηρό κρασί
Ελαιόλαδο
Πιπέ

Eκτέλεση:

  1. Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε με λίγο ελαιόλαδο τις σουπιές ρίχνοντας λίγο πιπέρι.
  2. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, ανακατεύουμε καλά για 1 λεπτό και σβήνουμε με κρασί.
  3. Αφήνουμε να βράσουν σε χαμηλή φωτιά, προσθέτοντας λίγο νεράκι.
  4. Μόλις μαλακώσουν καλά οι σουπιές μας, σερβίρουμε όπως είναι, αχνιστές.