Ξεκινά άμεσα για το 2014 το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του δήμου Θεσσαλονίκης

147

12/1/2014

Άμεσα ξεκινά η περίοδος του πρώτου εξαμήνου του 2014 του προγράμματος «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014.

Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος, 200 άπορες οικογένειες εξυπηρετούνται κάθε εξάμηνο, με την επίδειξη ειδικής κάρτας.

Το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» λειτουργεί από το 2010 σε συνεργασία με αστική μη κερδοσκοπική εταιρία γενικού εμπορίου Μαρινόπουλος Α.Ε. και στεγάζεται σε χώρο επί της οδού Μοναστηρίου 124. Παρέχει στους δικαιούχους είδη παντοπωλείου, απορρυπαντικά, κατεψυγμένα προϊόντα, ενδύματα, είδη οικιακού εξοπλισμού, παιχνίδια κ.λ.π. σε οικογένειες αλλά και μεμονωμένα άτομα που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

«Με το πρόγραμμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου, δίνεται η δυνατότητα σε συνανθρώπους μας που πλήττονται από την οικονομική κρίση να έχουν με αξιοπρέπεια την πρόσβαση σε είδη πρώτης ανάγκης και μάλιστα σε ποσότητες ανάλογες με τις ανάγκες της κάθε οικογένειας», σημείωσε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Καλυψώ Γούλα και πρόσθεσε: «ο Δήμος Θεσσαλονίκης, εκτός από το πρόγραμμα αυτό, φροντίζει με δράσεις και ανάπτυξη δομών για την στήριξη και ανακούφιση των κοινωνικά ευπαθών ομάδων πληθυσμού».

Πηγή:thestival.gr