Νιόκι πατάτας με σπανάκι, ντομάτα και ρικότα

13

14/1/2014

Yλικά:

 

  • 2 πακέτα νιόκι πατάτας (500 γρ.)
  • 250 γρ. σπανάκι
  • Καλής ποιότητας πασάτα (περασμένη ντομάτα πουρές)
  • 250 γρ. ρικότα
  • 2/3 του φλιτζανιού παρμεζάνα τριμμένη

Eκτέλεση:

  1. Βράζουμε τα νιόκι σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο και τα στραγγίζουμε.
  2. Ανάβουμε το φούρνο στους 200ο C.
  3. Σ’ ένα πυρίμαχο σκεύος ανακατεύουμε τα νιόκι μαζί με τη ντομάτα, το σπανάκι και τη ρικότα.
  4. Πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα και ψήνουμε για 25 λεπτά.
  5. Σερβίρουμε αμέσως.

Διάρκεια: 45 λεπτά