Μυστικά ομορφιάς κρυμμένα σε φακελάκια τσαγιού

121

22/1/2014

Φέρε την πολυτέλεια του σπα στο σπίτι σου φτιάχνοντας μόνη σου ένα facial για να ανοίξεις τους πόρους του προσώπου σου. 

Βράσε λίγο νερό σε μία κατσαρόλα, χύσε το νερό σε ένα μεγάλο μπολ και πρόσθεσε ένα ή δύο φακελάκια πράσινου τσαγιού (που έχει και αντιοξειδωτική δράση). Βάλε μία πετσέτα πάνω από το κεφάλι σου και σκύψε πάνω από το μπολ. Κάτσε πάνω από το ζεστό νερό για 5-10 λεπτά. Αυτό θα ανοίξει τους πόρους σου φυσικά, θα τονώσει και θα ενυδατώσει την επιδερμίδα σου.

Φτιάξε τσάι με δύο φακελάκια. Αφαίρεσε τα φακελάκια από το ζεστό νερό, στράγγισέ τα λίγο για να μην στάζουν και άφησέ τα να κρυώσουν λίγο για μερικά δεύτερα. Ξάπλωσε στο κρεβάτι σου ή σε έναν καναπέ και βάλε προσεκτικά από ένα φακελάκι στο κάθε σου μάτι πιέζοντας ελαφρά. Άφησέ τα εκεί για 15-20 λεπτά. Θα παρατηρήσεις ότι τα μάτια σου θα έχουν ξεπρηστεί και θα φαίνονται πιο λαμπερά.

Έσπασες το νύχι σου; Ένα φακελάκι τσαγιού μπορεί να σε σώσει. Κόψε ένα μικρό κομματάκι από το φακελάκι και πίεσέ το μέσα στο σπασμένο νύχι αφού του βάλεις και λίγη κόλλα για νύχια για να είναι πιο σταθερό και να μη φεύγει. Λίμαρε το νύχι σου για να γίνει λεία η επιφάνειά του και το έχεις κάνει ολοκαίνουργιο.


ΠΗΓΗ: faysbook.gr