Μη φοβάστε τα face oils

160

8/1/2014

Ευεργετικές ιδιότητες ακόμη και για τα πιο λιπαρά δέρματα.

1. Υπάρχει ένα κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος δημιουργώντας ισορροπία και υγιή φυσική σύνθεση για ήρεμο και καθαρό πρόσωπο, ακόμη και σε λιπαρές ή μικτές επιδερμίδες. 

2. Αποτελούν τον καλύτερο φίλο των αισθητικών, καθώς τα χρησιμοποιούν χρόνια σε επαγγελματικές περιποιήσεις προσώπων με ευεργετικά οφέλη και ικανοποιητικά αποτελέσματα. Επίσης τα λάδια προσώπου υπάρχουν πάντα στα παρασκήνια των διαφόρων σόου, καθώς είναι σταθερά και ανθεκτικά ακόμη και στις πιο στρεσογόνες συνθήκες.

3. Κάνοντας μασάζ κατά την εφαρμογή τους, τα συστατικά εισχωρούν βαθύτερα στην επιδερμίδα χαλαρώνοντας και τονώνοντας τους μυς, ενώ παράλληλα βοηθούν στο σμίλευμα του περιγράμματος του προσώπου. Επιπλέον τα λάδια αφαιρούν το στρες και την ένταση από το πρόσωπο, ενισχύουν τη ροή του αίματος και ξυπνούν τις αισθήσεις.

4. Εάν για κάποιο λόγο φοβόμαστε την άμεση χρήση των λαδιών στο δέρμα, θα μπορούσαμε να συμπεριλάβουμε μερικές σταγόνες από αυτά μέσα στην κρέμα ημέρας και νύχτας για έξτρα ενυδάτωση. Ακόμη και αυτός ο έμμεσος τρόπος εφαρμογής των λαδιών, είναι αρκετός για να παρατηρήσουμε τα οφέλη τους στην επιδερμίδα μας.

5. Τα λάδια όχι μόνο δεν δείχνουν το πρόσωπο λιπαρό, αλλά απεναντίας χαρίζουν στο δέρμα υγεία, λάμψη και δροσιά, απλά και μόνο κάνοντας μασάζ στην περιοχή με την εφαρμογή τους κάθε βράδυ πριν τον ύπνο και κάθε πρωί πριν το μακιγιάζ.

ΠΗΓΗ: Marie Claire