7/1/2014
Υλικά
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 1 μεγάλη πατάτα κομμένη σε κύβους
- 1 μελιτζάνα σε κύβους
- 250 γρ. φρέσκα μικρά μανιτάρια
- 2 κουταλιές της σούπας κάρι
- 150 ml ζωμό λαχανικών
- 400 ml γάλα καρύδας σε κονσέρβα
- Ψιλοκομμένο μαϊντανό για σερβίρισμα
Eκτέλεση
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σ’ ένα μεγάλο, βαθύ τηγάνι, προσθέτουμε το κρεμμύδι και την πατάτα.
- Σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε για 7 λεπτά σε χαμηλή φωτιά, μέχρι οι πατάτες αρχίσουν να μαλακώνουν.
- Ρίχνουμε στο τηγάνι τη μελιτζάνα και τα μανιτάρια και μαγειρεύουμε για άλλα 8 λεπτά.
- Προσθέτουμε το κάρυ, το ζωμό και το γάλα και μαγειρεύουμε για άλλα 15 λεπτά.
- Προσθέτουμε το μαϊντανό και σερβίρουμε πάνω σε ρύζι.