Μανιτάρια με πατάτες και κάρι

198

7/1/2014

Υλικά

  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 1 μεγάλη πατάτα κομμένη σε κύβους
  • 1 μελιτζάνα σε κύβους
  • 250 γρ. φρέσκα μικρά μανιτάρια
  • 2 κουταλιές της σούπας κάρι
  • 150 ml ζωμό λαχανικών
  • 400 ml γάλα καρύδας σε κονσέρβα
  • Ψιλοκομμένο μαϊντανό για σερβίρισμα

Eκτέλεση

  1. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σ’ ένα μεγάλο, βαθύ τηγάνι, προσθέτουμε το κρεμμύδι και την πατάτα.
  2. Σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε για 7 λεπτά σε χαμηλή φωτιά, μέχρι οι πατάτες αρχίσουν να μαλακώνουν.
  3. Ρίχνουμε στο τηγάνι τη μελιτζάνα και τα μανιτάρια και μαγειρεύουμε για άλλα 8 λεπτά.
  4. Προσθέτουμε το κάρυ, το ζωμό και το γάλα και μαγειρεύουμε για άλλα 15 λεπτά.
  5. Προσθέτουμε το μαϊντανό και σερβίρουμε πάνω σε ρύζι.