Κοπή Πίτας και Βραβεύσεις Υποστηρικτών Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής”

45

31/1/2014

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Θεσσαλονίκης, διοργανώνει Κοπή Πίτας και Βραβεύσεις των Υποστηρικτών του έργου του Συλλόγου για το 2013.

Η Κοπή της Πίτας θα γίνει σε ένα ζεστό κλίμα με ελαφρύ γεύμα, κρασάκι και μσυνοδεία μουσικής!Με αφορμή τη γιορτή μας αποφασίσαμε να βραβεύσουμε , όπως κάθε χρόνο, πρόσωπα και φορείς που συνετέλεσαν στα προγράμματα και στους στόχους του Συλλόγου.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Ελένη Ντελιοπούλου εκ μέρους του Δ.Σ. θα βραβεύσει φορείς και πρόσωπα , που μέσα από τα Προγράμματα Πρόληψης – Έγκαιρης Διάγνωσης που υλοποιεί ο Σύλλογος, παρείχαν δωρεάν μαστογραφίες και κλινικό έλεγχο σε 1300 ανασφάλιστες γυναίκες. Συγκεκριμένα:

· Την Ομάδα της Κινητής Μονάδας του Α.Ν.Θ. Θεαγενείου
· Το Διαγνωστικό Εργαστήριο Ευρωιατρική Θεσσαλονίκης
· Τα Διαγνωστικά Κέντρα Euromedica Θεσσαλονίκης
· Το Διαγνωστικό Κέντρο ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ Α.Ε.

Οι Βραβεύσεις, θα συνεχιστούν με πρόσωπα και φορείς που ξεχώρισαν και φέτος για την Εθελοντική τους Προσφορά στο Σύλλογο.

Η εκδήλωση θα κλείσει με τον καλεσμένο της ημέρας και φίλο του Συλλόγου, τον τραγουδιστή Κώστα Καραφώτη και τους συντελεστές του τραγουδιού,στιχουργό Γιάννη Μαλλιά και τον μουσικό Ιορδάνη Παύλου, που θα ερμηνεύσουν το τραγούδι που δημιούργησαν για το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ «Κάνε το άλμα της ζωής σου»!

Υποστηρικτές γιορτής:
· Κτήμα Γεροβασιλείου 
· ΕΠΑΣ Αρτοζαχαροπλαστικής ΟΑΕΔ Ωραιοκάστρου