“Ημέρα Ομορφιάς 2014”

146

29/1/2014

Γνωστός Εκπαιδευτικός Όμιλος της Μακεδονίας στο πλαίσιο της συνεργασίας του, με τους πολυκινηματογράφους Odeon, διοργανώνουν την Ημέρα Ομορφιάς 2014, την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014, 18.00-21.00, στις εγκαταστάσεις των Odeon Cinemas, στο Εμπορικό Κέντρο Πλατεία, Τσιμισκή 43, στον 5ο όροφο.

Οι σπουδαστές και οι καθηγητές του ΕκπαιδευτικούΟμίλου από τα τμήματα του Τομέα Ομορφιάς και Τατουάζ, θα είναι εκεί για να παρουσιάσουν στους παρευρισκόμενους τις νέες τάσεις για το 2014.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, οι σπουδαστές θα μακιγιάρουν τους παρευρισκόμενους σύμφωνα με τα τελευταία trends, θα μοιραστούν μαζί τους τα μυστικά για ένα τέλειο Make-up, θα αποκαλύπτουν τα τελευταία μυστικά του Hair Styling και θα κάνουν Τατουάζ από Henna, σε όσους το επιθυμούν. Τέλος, το Τμήμα Εκμάθησης Τατουάζ, θα πραγματοποιήσει ανοιχτό μάθημα, στις εγκαταστάσεις των Odeon, προκειμένου να οι επισκέπτες να έχουν την δυνατότητα να το παρακολουθήσουν από κοντά.

Όλοι οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση, θα έχουν την δυνατότητα να λάβουν μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του Εκπαιδευτικού Ομίλου με έπαθλο υποτροφίες σπουδών για τα προγράμματα Ομορφιάς και Τατουάζ.

Επιμέλεια:Χριστιάνα Μητσικούδη