Εκδήλωση του “THESSALONIKI FOOD FESTIVAL” στο πλαίσιο της 25ης “AGROTICA”

131

29/1/2014

Γεύσεις της Θεσσαλονίκης θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι επισκέπτες της 25ης «Agrotica» στη διάρκεια εκδήλωσης που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο των δράσεων του Thessaloniki Food Festival, κατά την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης, αύριο Πέμπτη στις 18:30, στο περίπτερο 2 (stand 28a).
Συγκεκριμένα η Λέσχη Αρχιμαγείρων Θεσσαλονίκης θα προσφέρει στους συμμετέχοντες παραδοσιακό μυδοπίλαφο Θεσσαλονίκης. Οι επισκέπτες θα έχουν ακόμη τη δυνατότητα να γευτούν από ένα ποτήρι κόκκινο κρασί και από ένα παγωτό με εκχύλισμα αρωματικών φυτών, που παρασκευάζουν μαθητές της Επαγγελματικής Σχολής (ΕΠΑ.Σ) Νεμέας και σπουδαστές της Γαλακτοκομικής ΕΠΑ.Σ του ΕΛ.Γ.Ο. –«Δήμητρα» αντίστοιχα.
«Πιστεύουμε και προωθούμε την ποιότητα της θεσσαλονικιώτικης γεύσης» σημειώνει ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης για θέματα Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων Σπύρος Πέγκας και προσθέτει: «για το λόγο αυτό ο θεσμός του Thessaloniki Food Festival θα έχει δράσεις όλο το χρόνο στη πόλη μας αλλά και στο εξωτερικό και θα κορυφώνεται Νοέμβριο και Δεκέμβριο έτσι ώστε να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο η γαστρονομική ταυτότητα της πόλης».