Δήμος Θεσσαλονίκης: Ξεκινά νέος κύκλος εκμάθησης ρωσικής γλώσσας για το Α” Εξάμηνο του 2014

166

24/1/2014

Τον δεύτερο κύκλο εκμάθησης ρωσικής γλώσσας, αφιερωμένο στον τουρισμό υλοποιεί ο Δήμος Θεσσαλονίκης, μέσω του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης, για πολίτες-δημότες και κατοίκους του Δήμου, από την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014, στην Αίθουσα Νερού του Δημαρχείου (Βασ. Γεωργίου Α΄ 1, ισόγειο). Συγκεκριμένα ο δεύτερος κύκλος μαθημάτων της ρωσικής γλώσσας που πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον όμιλο «Mouzenidis Travel», θα απευθύνεται σε όσους ασχολούνται άμεσα ή έμμεσα με τον τουρισμό ή πρόκειται να ασχοληθούν με αυτόν.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, Αντώνης Καρούμπης δήλωσε σχετικά: «Ο Δήμος Θεσσαλονίκης ακολουθώντας την πολιτική της εξωστρέφειας και της ανάδειξης της πόλης σε τουριστικό προορισμό έχει καταφέρει, να προσελκύσει σημαντικό αριθμό Ρώσων τουριστών. Αναγνωρίζοντας έτσι τις αυξημένες, πλέον, ανάγκες των επαγγελματιών της πόλης που έρχονται σε επαφή με Ρώσους τουρίστες και μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου μαθημάτων, συνεχίζεται το πρόγραμμα εκμάθησης της ρωσικής γλώσσας υλοποιώντας και δεύτερο κύκλο μαθημάτων».

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα υποβληθούν ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνσηa.moutsiou@thessaloniki.gr , από την Τρίτη 28 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2310-840295 και 2310-841962 (αρμόδιοι υπάλληλοι: Κωνσταντία Κλητήρα και Ελισσάβετ Λειβαδά).

H «τελετή λήξης» για την ολοκλήρωση του προγράμματος του πρώτου κύκλου μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014, στις 18:30 στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημαρχείου. Στην διάρκεια της «τελετής λήξης» θα γίνει απονομή των σχετικών βεβαιώσεων παρακολούθησης στους συμμετέχοντες του προγράμματος.