Βρεφικό μασάζ στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου

185

29/1/2014

Μοιράζομαι τα χόμπι μου και ό,τι αγαπώ… «Βρεφικό μασάζ… σε επανάληψη» στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου, 11.30 – 12.30 το πρωί.

Με την Αγγελική Μπενίση

Μανούλες οπλιστείτε με καλή διάθεση και ελάτε να μάθετε πώς να κάνετε χαλαρωτικό μασάζ στα μωρά σας! Αυτές που το παρακολουθήσατε για να φρεσκάρετε τις γνώσεις σας και οι καινούριες για να μάθετε Προσθέστε στην ήδη φορτωμένη τσαντούλα σας, σεντονάκι με αδιάβροχη ζελατίνα (σελτεδάκι) και λαδάκι σε γυάλινο μπουκαλάκι! Κατανοώντας την πιθανή σας ανησυχία, θέλουμε να σας καθησυχάσουμε έχοντας φροντίσει για το κατάλληλο κλίμα στο χώρο! Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή (τηλεφωνική ή δια ζώσης). Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας, ενώ θα υπάρξει λίστα αναμονής σε περίπτωση υπεράριθμων εγγραφών

Δηλώσεις συμμετοχής:
Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου
Νικάνορος 3 & Στ. Νούκα
Τηλ. 2310 324666

Σεμινάριο Λεκτικού Εκφοβισμού στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014, 12. 30 πρωί. “Εγώ εσένα δε σε έχω φίλη”

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για γονείς – Λεκτικός εκφοβισμός

Με τη Ψυχολόγο Φωτεινή Αργυρούδη

Συνάντηση ενημέρωσης σχετικά με το φαινόμενο στην Ελλάδα και τη στάση των γονέων αλλά και τους τρόπους διαχείρισης, που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι ίδιοι, αλλά και να προτείνουν στα παιδιά τους, ώστε να βοηθηθούν και να περιοριστεί ο κύκλος της βίας, που ανοίγει κάθε φορά με αφορμή τέτοιες κουβέντες όπως το “δε σε έχω φίλη”. Το ζήτημα του εκφοβισμού στο σχολείο είναι από τα σοβαρότερα και από αυτά που οι συνέπειες τους είναι μακροπρόθεσμες και έντονες. Η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά απαιτείται προεγγραφή (τηλεφωνική ή δια ζώσης). Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας, ενώ θα υπάρξει λίστα αναμονής σε περίπτωση υπεράριθμων εγγραφών.

Δηλώσεις συμμετοχής:
Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου
Νικάνορος 3 & Στ. Νούκα
Τηλ. 2310 324666