Αύξηση χειλιών χωρίς ενέσεις

147

2/1/2014

Η επιστήμη προτείνει μία μεγάλη ποικιλία από αισθητικές επεμβάσεις που στόχο τους έχουν να χαρίσουν όγκο και σφρίγος στο στόμα. Χειρουργικές τεχνικές αλλά και ενέσιμα υλικά αναλαμβάνουν να διογκώσουν τα χείλη και να εξασφαλίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου, το μέγεθος των χειλιών που θα ικανοποιούσαν την ασθενή και τη διάρκεια που θέλει να έχει, οι ειδικοί προτείνουν λύσεις.

Ωστόσο, μερικές φορές η έκβαση δεν έχει την αναμενόμενη επιτυχία και το στόμα παραμορφώνεται. Γύρω μας κυκλοφορούν πολλές κυρίες που, στην προσπάθεια να δείχνουν νεώτερες και πιο όμορφες, καταλήγουν με ένα ζευγάρι αφύσικα χείλη. Τις περισσότερες φορές ενοχοποιούνται τα ακατάλληλα υλικά (όπως η σιλικόνη) ή οι λανθασμένοι χειρισμοί.

Με την τεχνική της μικροχρωστικής
Χωρίς πρόσθετα υλικά, χωρίς αυξητικές ουσίες, χωρίς χειρουργείο. Η τεχνική του μόνιμου μακιγιάζ αναλαμβάνει να ξανασχεδιάσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου με τη βοήθεια της μικροχρωστικής. Μία ειδική βελόνα που «γράφει» πάνω στο δέρμα εγχύει τις χρωστικές ουσίες. Έτσι, μόρια στο χρώμα των χειλιών περνούν κάτω από την επιφανειακή στιβάδα και τοποθετούνται σε βάθος ενός χιλιοστού.

Γιατί να την προτιμήσετε: Διότι είναι απλή και σχετικά ανώδυνη στην εφαρμογή της. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μικροχρωστική σε συνδυασμό με κάποια άλλη τεχνική αύξησης των χειλιών, όπως το υαλορονικό οξύ, για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα.

Πως γίνεται:
 Η εφαρμογή διαρκεί μία έως δύο ώρες και γίνεται σε κατάλληλα εξοπλισμένο ιατρείο. Ο ειδικός σχεδιάζει πρώτα το περίγραμμα των χειλιών, όπως ακριβώς γίνεται στο μακιγιάζ, και στη συνέχεια γεμίζει με χρώμα το κενό. Το περίγραμμα δεν πρέπει να απέχει πολύ από τα όρια των χειλιών ενώ το χρώμα γίνεται ακριβώς στην ίδια απόχρωση με το φυσικό. Δύο περίπου εβδομάδες μετά την πρώτη επίσκεψη η εφαρμογή επαναλαμβάνεται. Τα αποτελέσματα διαρκούν για τρία περίπου χρόνια. Αν η ασθενής το επιθυμεί μπορεί να μπει σε μία διαδικασία συντήρησης κι έτσι να κάνει τα αποτελέσματα να κρατήσουν για πάντα.

ΠΗΓΗ: marieclaire.gr