Έναρξη επιμορφωτικών σεμιναρίων για τους εργαζόμενους των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών από τον Δ. Θεσσαλονίκης

115

21/1/2014

Επιμορφωτικά σεμινάρια αρχίζουν την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014 για τους εργαζόμενους των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό,με θέμα «Πρώτες Βοήθειες στους Παιδικούς Σταθμούς».

Στόχος των σεμιναρίων είναι η άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών.

Συγκεκριμένα τα επιμορφωτικά σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν :

– Την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014, στον Παιδικό Σταθμό Φωκά, από τις 17.00 έως τις 19.00, από εθελοντές του Σώματος Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στους Δημοτικούς Σταθμούς της 5ης Δημοτικής Κοινότητας.

– την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014, στον Παιδικό Σταθμό Μ. Αλέξανδρος, από τις 17.00 έως τις 19.00, από εθελοντές του Σώματος Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρούκαι θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στους Δημοτικούς Σταθμούς της 1ης, 2ης , 3ης , 4ης Δημοτικής Κοινότητας και της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Καλυψώ Γούλα δήλωσε σχετικά : «Αντίστοιχα επιμορφωτικά σεμινάρια για τους εργαζόμενους όλων των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Δήμου Θεσσαλονίκης θα γίνουν και τους επόμενους μήνες καθώς πρόθεση της δημοτικής Αρχής είναι η συνεχής επιμόρφωση του προσωπικού σε ευαίσθητους τομείς όπως είναι η υγεία των παιδιών».