Χριστούγεννα στο Πάρκο της Ελπίδας Ευόσμου

199

21/12/2013

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο πάρκο της Ελπίδας Ευόσμου, όπου το Σωματείο Μικροπωλητών – Εμπόρων Θεσσαλονίκης «Άγιος Δημήτριος» διοργανώνει με την υποστήριξη του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου Χριστουγεννιάτικο Πάρκο, το οποίο λειτουργήσει έως τις 6 Ιανουαρίου.

Στο πλαίσιο της λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου πάρκου, το οποίο βρίσκεται στην οδό Αγαμέμνονος στον Εύοσμο, θα πραγματοποιηθούν ψυχαγωγικές δράσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις όπως μουσικοχορευτικά δρώμενα, party και συναυλίες, δράσεις για τους μικρούς μας φίλους (face painting, ανάγνωση παραμυθιών, χειροτεχνίες κ.α) animateur, ζογκλέρ, ενώ τα παιδιά θα μπορούν να επισκεφτούν το σπίτι του Άγιου Βασίλη και τη Φάτνη με αληθινά ζώα,.

Παράλληλα στο πάρκο θα υπάρχει Χριστουγεννιάτικο ταχυδρομείο και Λούνα Παρκ ενώ θα λειτουργήσει Χριστουγεννιάτικη αγορά με μεγάλη ποικιλία σε διάφορα είδη.

Στο πνεύμα των Αγίων Ημερών, οι διοργανωτές θα πραγματοποιήσουν με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου «Κοσμάς Αιτωλός» και τη βοήθεια του Ιερού Ναού Κοσμάς Αιτωλός, δράσεις κοινωνικής προσφοράς συγκεντρώνοντας παιχνίδια που είναι σε καλή κατάσταση και χαρίζοντάς τα σε παιδιά άπορων οικογενειών.