Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε όλες τις γειτονιές στο δήμο Παύλου Μελά

197

19/12/2013

Η Πολίχνη, η Ευκαρπία και η Σταυρούπολη γιορτάζουν με αλληλεγγύη, χαρίζοντας χαρά και αισιοδοξία». Με το σύνθημα αυτό ο δήμαρχος Παύλου Μελά Διαμαντής Παπαδόπουλος παρουσίασε το πρόγραμμα για τα Χριστούγεννα, που θα έχει ως επίκεντρό του το παιδί και το παιχνίδι.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι πλούσιο και πρωτότυπο και αξιοποιεί όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της πόλης, καθώς και το έμψυχο δυναμικό του δήμου.

Θεατρικές παραστάσεις, χορευτικές εκδηλώσεις, κουκλοθέατρο, κλόουν, ταχυδακτυλουργοί και φιλαρμονικές βόλτες στις γειτονιές θα αναλάβουν να διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους. Οι εορταστικές δράσεις περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων δωρεάν εξετάσεις σπιρομέτρησης αλλά και χριστουγεννιάτικα bazaar για την ενίσχυση κοινωνικών φορέων και προνοιακών δομών της πόλης.

Οι δράσεις ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 28 Δεκεμβρίου. Απλωμένες σε όλες τις δημοτικές ενότητες και τις γειτονιές, στοχεύουν να συμβάλλουν στο εορταστικό κλίμα της εποχής και να τονώσουν την κίνηση της αγοράς, προσφέροντας παράλληλα μία εναλλακτική ψυχαγωγική διάσταση για τα παιδιά.

«Δεν επιδιώξαμε εύκολο εντυπωσιασμό, δεν κάναμε σπατάλες, αλλά θέτουμε στο επίκεντρο την αλληλεγγύη και την χαρά και αυτή την χρονιά» δήλωσε ο δήμαρχος Παύλου Μελά Διαμαντής Παπαδόπουλος. Και συνέχισε: «Πρωταγωνιστής των εκδηλώσεων μας είναι το παιδί και το παιχνίδι.

Η σκέψη μας όμως είναι και στους ηλικιωμένους καθώς και στους ανθρώπους που βρίσκονται σε δυσχερή θέση για τους οποίους επιθυμούμε να εξασφαλίσουμε θαλπωρή και ζεστασιά, προσφέροντας μεταξύ άλλων γεύματα αγάπης».