Φιληθείτε στην Αριστοτέλους και στηρίξτε παιδιά που έχουν ανάγκη

187

29/12/2013

Το «Δέντρο των φιλιών» παραμένει στην Αριστοτέλους και σας περιμένει να φωτογραφηθείτε και να χαρίσετε με το φιλί σας ένα ευρώ σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για το δέντρο του ΟΠΑΠ:

«Φιληθείτε στο «δέντρο των φιλιών» της ΟΠΑΠ και κάντε το για καλό σκοπό. Αυτά τα Χριστούγεννα, για κάθε φιλί μπροστά από το «δέντρο των φιλιών», η για κάθε φωτογραφία με φιλιά που θα ανεβάσετε στη σελίδα facebook της ΟΠΑΠ, η Εταιρία δωρίζει ένα ευρώ για τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη. Με ένα φιλί προσφοράς μπορεί να ανθίσει ένα παιδικό χαμόγελο. Με χιλιάδες φιλιά, η ΟΠΑΠ θέλει να κάνει τα παιδιά Ορφανοτροφείων της Ελλάδας να ονειρευτούν ξανά.

Ακόμη και εκείνοι που δεν θα μπορέσουν να βρεθούν μπροστά από τα δέντρα, έχουν τη δυνατότητα – καθ’ όλη τη διάρκεια της καμπάνιας- μέσα από τον υπολογιστή τους ή το κινητό τους να κάνουν like στη σελίδα facebook της ΟΠΑΠ «Δέντρο των φιλιών», και να ανεβάζουν δικές τους φωτογραφίες φιλιών με αγαπημένα τους πρόσωπα. Κάθε φωτογραφία που θα ανεβαίνει, σημαίνει ένα ακόμη ευρώ από την ΟΠΑΠ για τα Ορφανοτροφεία.

Μην ξεχνάτε ότι μέχρι και την 1η Ιανουαρίου 2014, κάθε φιλί μετράει!