Συγκέντρωση Φαρμάκων για το Κοινωνικό Φαρμακείο Κορδελιού Ευόσμου

172

6/12/2013

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου σε συνεργασία , με το πλαίσιο της δράσης «Όλοι μαζί Μπορούμε» οργανώνουν εκστρατεία για τη συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού για την ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου.

Η συγκέντρωση των φαρμάκων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου από τις 10 π.μ. – 2 μ.μ. στις δημοτικές ενότητες Ευόσμου και Ελευθερίου Κορδελιού και συγκεκριμένα: – στο χώρο του Δημαρχείου Ευόσμου (Οδός Παύλου Μελά 24) και – στο Δημαρχείο Ελευθερίου Κορδελιού (Οδός Εθνικής Αντίστασης 42). «

Καλούμε όλους τους πολίτες να υποστηρίξουν τη λειτουργία του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου μας και να συμμετέχουν στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουμε για τη συμπαράσταση των δημοτών μας που είναι αποκλεισμένοι από τις παροχές του δημόσιου συστήματος υγείας.

Σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε χρειάζεται να είμαστε κοινωνικά αλληλέγγυοι και ενωμένοι, γιατί «Όλοι μαζί μπορούμε» να πετύχουμε πολλά και να ανακουφίσουμε τον συνάνθρωπο που υποφέρει» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Στάθης Λαφαζανίδης.