Παιδικές παραστάσεις και χριστουγεννιάτικες δράσεις στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου

224

21/12/2013

Στα γιορτινά «ντύνεται» ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου και υποδέχεται τα Χριστούγεννα με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους, που θα χρωματίσουν με τα πιο λαμπερά χρώματα τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στις δύο δημοτικές ενότητες Ευόσμου και Ελευθερίου Κορδελιού.

«Ας δώσουμε προτεραιότητα στα παιδιά και τα εγγόνια μας κι ας αφήσουμε εκείνα να μας οδηγήσουν στις πλατείες των δύο Δημοτικών μας Ενοτήτων του Ευόσμου και του Ελευθερίου Κορδελιού. Εκεί μας περιμένουν κάλαντα απ’ όλες τις περιοχές της Ελλάδας, παραμύθια της γιαγιάς, σπιτάκια του Άι Βασίλη, εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, χριστουγεννιάτικες θεατρικές παραστάσεις, κεράσματα, ζεστά ροφήματα και πολλές ακόμη δράσεις που οργανώνει ο δήμος μας προκειμένου να ξεφύγουμε έστω και για λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Ας αφήσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων να γεμίζει τις καρδιές μας. Το έχουμε όλοι ανάγκη», δηλώνει ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Στάθης Λαφαζανίδης.

«Με τη σκέψη μας στο συνάνθρωπο που υποφέρει, στους δημότες που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση και επιθυμώντας να δημιουργήσουμε κλίμα χαράς, αισιοδοξίας και γιορτής σε πείσμα των δύσκολων καιρών που ζούμε, το φετινό εορταστικό πρόγραμμα του δήμου μας φιλοδοξεί να μεταμορφώσει τη διάθεση όλων και να γεμίσει με χαρά και χαμόγελα μικρούς και μεγάλους», τονίζει η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Ξανθούλα Τσαρτσάλη.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχε ως εξής:

Δευτέρα 23/12/2013

19.00 – Πολιτιστικό Κέντρο Εύοσμου – «Τα δώρα του Άι Βασίλη στην Ελλάδα»

Χορευτικό πρόγραμμα από το Τμήμα Κλασικού Χορού της Διεύθυνσης Αθλητισμού του Δήμου Κορδελιού – Εύοσμου

Τρίτη 24/12/2013

11.00 – «Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα» – Πλατεία Δημαρχείου Εύοσμου / Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως Ελευθερίου – Κορδελιού. Οι φιλαρμονικές ορχήστρες της Δημοτικής ενότητας Ευόσμου και της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερίου – Κορδελιού περιδιαβαίνοντας τους δρόμους παιανίζουν χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα.

Πηγή:thestival.gr