Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Καλαμαριάς

166

13/12/2013

Συγκεκριμένα στις 14 και 15 καθώς και στις 21 και 22 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί δράση με θέμα: «Δωρίζω το παιχνίδι μου Δωρίζω ένα χαμόγελο» όπου οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να προσφέρουν τα παιχνίδια που δε χρειάζονται πια, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε κάποια άλλα παιδιά να αποκτήσουν ένα νέο παιχνίδι.

Θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού (πλατεία Δημαρχείου), σε συνεργασία με το Σοροπτιμιστικό Όμιλο «Βυζάντιο» και τις εθελόντριες του Δήμου Καλαμαριάς.

Την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή που θα περιλαμβάνει αφήγηση παραμυθιού από την ηθοποιό – σκηνοθέτη Αγγελική Σαπάτρα και διανομή παιχνιδιών στους μικρούς μας φίλους. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο θεατράκι της οδού Χηλής και ώρα 19.00μμ.

Συγκέντρωση ειδών διατροφής με τη συνεργασία του Εμπορικού κόσμου, Σχολείων, Φορέων και απλών πολιτών για την ενίσχυση του Κοινωνικού παντοπωλείου και του Συσσιτίου «Γεύμα και Φροντίδα» Από τις 7 εως και τις 15 Ιανουαρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί Bazzar second hand (δεύτερο χέρι) ειδών ένδυσης και υπόδησης, με την ευγενική και πολύτιμη συνεργασία των εθελοντριών του Δήμου Καλαμαριάς.