Μανιτάρια provencal

269

19/12/2013

Υλικά

Για 2-4 άτομα

Μισό κιλό μανιτάρια λευκά ή πλευρώτους
Δύο σκελίδες σκόρδο
Μαϊντανός
Θυμάρι
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο

 

 

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και αν είναι πλευρώτους αφαιρούμε το χοντρό κομμάτι από το κοτσάνι τους, τα πλένουμε καλά και τα διαχωρίζουμε.
Τσιγαρίζουμε στο τηγάνι το ψιλοκομμένο σκόρδο και προσθέτουμε τα μανιτάρια. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, το θυμάρι και τα αφήνουμε για όσο χρόνο χρειάζονται μέχρι να γίνουν ζουμερά.

Αποσύρουμε και τους ρίχνουμε ψιλοκομμένο μαϊντανό.