“Ζωγραφίζω ένα περιβάλλον γεμάτο Χριστούγεννα”- Γιορτή από τον Σύνδεσμο ΟΤΑ Ν. Θεσσαλονίκης

148

20/12/2013

Ο Σύνδεσμος ΟΤΑ Ν. Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί σε μια γιορτή γεμάτη χαρά και δώρα! Μετά το τέλος του διαγωνισμού ζωγραφικής, που υλοποιήθηκε στα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, μικροί και μεγάλοι θα πάρουν μέρος στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Να θυμίσουμε ότι ο διαγωνισμός με θέμα «Ζωγραφίζω ένα περιβάλλον γεμάτο Χριστούγεννα» είχε τεράστια απήχηση και συμμετοχή, ενώ οι καλύτερες ζωγραφιές αξιολογήθηκαν από ειδική Επιτροπή Πανεπιστημιακών και εκπαιδευτικών.

Η βράβευση των παιδιών και το πάρτυ που θα ακολουθήσει, θα γίνει το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 10.30 το πρωί, στο ξενοδοχείο Electra Palace.

Όπως επεσήμανε ο πρόεδρος Μιχάλης Γεράνης “Σας περιμένουμε να ανταλλάξουμε ευχές, να στολίσουμε μαζί το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από ανακυκλώσιμα υλικά, να φτιάξουμε χριστουγεννιάτικες μπαλονοκατασκευές, να συμμετέχουμε στις ομάδες δημιουργικής απασχόλησης και να χορέψουμε στους ρυθμούς των Γιορτών”

Όσο για τους νικητές του διαγωνισμού είπε ότι “με τα μάτια των παιδιών, το περιβάλλον έχει μέλλον… Οι ζωγραφιές των νικητών δείχνουν το δρόμο για την ορθολογική διαχείριση των απορριμμάτων.

Τα παιδιά μας, σέβονται και θα σέβονται πολύ περισσότερο το περιβάλλον απ΄ ότι εμείς κι αυτό είναι το σπουδαίο που βγαίνει από τέτοιες προσπάθειες όπως αυτή, συμβάλλουμε στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των παιδιών μας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη δημοσίευση ή ανάρτηση του.

Πηγή:thestival.gr