Ενώνουν φωνές, μουσικές και μύθους

161

27/12/2013

Με τη φωνή του Γιάννη Βούρου και του Κώστα Μαρκουλάκη η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παιδιών (ΕΛΕΠΑΠ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου στις 18:30 στην Αποθήκη Γ, στο λιμάνι Θεσσαλονίκης, ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους στον κόσμο των παραμυθιών των διαχρονικών συγγραφέων Τσαρλς Ντίκενς, Χανς Κρίστιαν Άντερσεν και Αντουαν ντε Σαιντ-Εξυπερύ.

Οι αφηγήσεις αποδεσμεύονται από το παρόν και χάνονται στο χρόνο έχοντας μοναδικό συνοδοιπόρο τις γλυκές μελωδίες από μουσικούς και μουσικά σύνολα της πόλης.

Η διοργάνωση έχοντας την υποστήριξη της Ένωσης Εθνικών Πολιτιστικών Ινστιτούτων της Ε.Ε στη Θεσσαλονίκη (Eunic Greece Thessaloniki) επιδιώκει την ενίσχυση των σκοπών της ΕΛΕΠΑΠ θέτοντας το συμβολικό ποσό εισόδου, 5 ευρώ ανά άτομο.

Οι τρεις ξεχωριστές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με την ευγενική υποστήριξη εταιρειών της πόλης (ISS, Aegean Airlines, City Hotel Thessaloniki, Σύλλογος Αποφοίτων Αμερικανικού Κολεγίου Anatolia, Ο.Λ.Θ. Α.Ε., Κρατικό Θεάτρο Βορείου Ελλάδος, bord de l’eau design factory, βιβλιοπωλείο Κωνσταντινίδης Book & Style, Bistrot La place Mignonne και εταιρείες Χούτος Catering & GRIZOS Μεταφορές – Μετακομίσεις) σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθεί:

Πηγή:parousiazw.gr