Γιορτή της Καρδιάς

164

10/12/2013

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προστασίας, Ενημέρωσης και Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών «Η Καρδιά του Παιδιού» διοργανώνει τη «Γιορτή της Καρδιάς», το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, στο αίθριο της Στοάς του Βιβλίου στις 17:00 μ.μ. στο Polis Art–Cafe, (Πεσματζόγλου 5, Αθήνα). Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή με εικαστικά και μουσική που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους. 

Στη «Γιορτή», θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά το τραγούδι της «Καρδιάς του Παιδιού», από τον συνθέτη Σάκη Τσιλίκη σε ερμηνεία της Αλεξάνδρας Κόνιακ. Το νεανικό τμήμα της Σχολής Ορνεράκη (που αποτελείται από παιδιά 8-15 ετών) «Οι σκιτσογράφοι του Μέλλοντος», με επικεφαλής τους καθηγητές Γιώργο Τσίτρα και Ντίνο Ξύγκα, θα εκθέσουν έργα τους εμπνευσμένα από την «Καρδιά του Παιδιού». 

Παράλληλα θα διατίθεται το γούρι της «Καρδιάς του Παιδιού» για το καλωσόρισμα του 2014 και θα υπάρχει θεατρικό παιχνίδι και δώρα για όλους τους μικρούς καλεσμένους. 

Με τη «Γιορτή της Καρδιάς», ο σύλλογος φιλοδοξεί να ανοίξει έναν ακόμα δίαυλο επικοινωνίας με το ευρύτερο κοινό, γι’ αυτό και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους, να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση και να ενημερωθούν για το έργο της «Καρδιάς του Παιδιού» που συμπληρώνει 32 χρόνια συνεχούς δράσης προσφέροντας κοινωνική, ψυχολογική και οικονομική στήριξη στα καρδιοπαθή παιδιά και στις οικογένειές τους, απαριθμώντας περίπου 1.500 μέλη. 

«Τα έσοδα του Συλλόγου προέρχονται κυρίως από συνδρομές μελών, δωρεές ιδιωτών, ιδρυμάτων και εταιρειών, καθώς και από εκδηλώσεις και εθελοντισμό. Όλοι μπορούν να βοηθήσουν», σύμφωνα με την πρόεδρο του συλλόγου, Αθηνά Βαρέλα-Κολτσιδοπούλου.

Είσοδος Ελεύθερη