Τα κατάλληλα παπούτσια για το τζιν σας

148

7/11/2013

Εάν πελαγώνετε κάθε φορά που πρέπει να διαλέξετε τα παπούτσια με τα οποία θα συνδυάσετε το τζιν σας το γαλλικό Marie Claire σας δίνει τις λύσεις ανάλογα με το ύψος, τα κιλά που έχετε και το τζιν που θέλετε να φορέσετε.

Μπαλαρίνες/ flat: Ιδανικά για πρωινές εξορμήσεις, οι μπαλαρίνες και τα flat παπούτσια είναι διακριτικά και δεν τραβούν τα βλέμματα. Βέβαια, αν δεν είστε ιδιαίτερα ψηλή και αδύνατη μην τα προτιμήσετε.

Μπότες: Το ιδανικό θέλει το τζιν να είναι στενό και να μπαίνει μέσα από την μπότα, κάτι που θα κάνει τα πόδια σας να φαίνονται πιο αδύνατα. Μάλιστα, καλό θα ήταν να επιλέξετε τις ψηλές για να αναδεικνύεται καλύτερα η σιλουέτα σας.

Μποτάκια: Είτε αθλητικά, είτε δερμάτινα, τα μποτάκια είναι ό,τι πρέπει για τον απογευματινό καφέ ή ένα χαλαρό ποτό. Αν επιλέξετε να βάλετε το παντελόνι σας μέσα από τα μποτάκια, τότε πρέπει οπωσδήποτε να φορέσετε στενό τζιν. Αν τα μποτάκια σας έχουν εντυπωσιακό print, μην το κρύψετε με το παντελόνι. Επίσης, για να κρατήσετε ισορροπία στην εμφάνισή σας, φορέστε ογκώδες top.

Γόβες: Φορώντας τζιν, πάντοτε στενό, με γόβες, θα δείχνετε πιο ψηλή και πιο αδύνατη. Για pin-up girl εμφάνιση βάλτε τις αγαπημένες σας γόβες με στενό τζιν, μακριά μπλούζα ή απλό κοντό φόρεμα ή φαρδύ πουκάμισο με ζώνη και μακρύ σακάκι.