Πακέτα Αγάπης» από την Αρωγή Θεσσαλονίκης

145
7/11/2013
Eναλλακτική ολοήμερη Φιλανθρωπική Εκδήλωση, αφιερωμένη στο παιδί και την οικογένεια, με την ονομασία «Πακέτα Αγάπης», διοργανώνει η Αρωγή Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013.
Η εκδήλωση έχει ως στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων για τις 40 οικογένειες που συντηρεί η Αρωγή , ένα νούμερο που αυξάνεται συνεχώς λόγω της υπάρχουσας οικονομικής κατάστασης, καθώς και την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα προσφοράς και εθελοντισμού.
Η είσοδος είναι δωρεάν. Αντί εισιτηρίου θα δεχόμαστε τρόφιμα.
Η Αρωγή Θεσσαλονίκης είναι μια ομάδα εθελοντών πολιτών, οι οποίοι δε δέχονται χρήματα ούτε φάρμακα, αλλά συγκεντρώνουν καθημερινά τρόφιμα μακράς διάρκειας , ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία αποστέλλουν με πακέτα στα σπίτια των άπορων οικογενειών.
Τα πακέτα «αγάπης» προσφέρονται σε οικογένειες μονογονεϊκές, σε οικογένειες που και οι δυο γονείς είναι άνεργοι και γενικώς σε άτομα που η κρίση τα έφερε σε στάδιο οριακής επιβίωσης ακόμα και εξαθλίωσης.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο ΦΙΞ in αrt , 26ης Οκτωβρίου 15, από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, σε 5 διαφορετικές αίθουσες.
Πηγή:parousiazw.gr