60 λεπτά για εκτυφλωτική λάμψη

162

2/10/2013

60 λεπτά: Λούσε τα μαλλιά σου και άπλωσε τους μία μάσκα αναδόμησης η οποία περιποιείται και δίνει λάμψη στα μαλλιά σε ένα λεπτό. Συνέχισε τη φροντίδα σε στεγνά μαλλιά με ένα σέρουμ προϊόν λάμψης.

55 λεπτά: Περιποιήσου την επιδερμίδα σου με μία απολεπιστική μάσκα που αφήνει την επιδερμίδα λεία και απαλή. Όση ώρα έχεις τη μάσκα στο πρόσωπό σου πέρασε στα νύχια σου ένα στρώμα από το βερνίκι νυχιών.

40 λεπτά: Για γρήγορο και εύκολο στάιλινγκ χρησιμοποίησε ένα προϊόν που δίνει όγκο στις ρίζες των μαλλιών. Γυρίσε τα μαλλιά όλα προς τα κάτω και στέγνωσε με το σεσουάρ στη μεσαία σκάλα.

30 λεπτά: Χάρισε μία ζεστή απόχρωση στην επιδερμίδα των ποδιών σου. Για ομοιόμορφο αποτέλεσμα χρησιμοποίησε στα ακάλυπτα σημεία του σώματός σου πούδρα σε μπρονζέ απόχρωση.

20 λεπτά: Για να ενοποιήσεις την εικόνα σου χρησιμοποίησε στο πρόσωπο ένα ενυδατικό φον ντε τεν ελαφρά πιο σκούρο από τη φυσική σας απόχρωση.

17 λεπτά: Ένα φίνο κρεμώδες κονσίλερ κάτω από τα μάτια θα σβήσει τους μαύρους κύκλους και τα σημάδια της κούρασης από μάτια σου.

15 λεπτά: Δώσε λάμψη και ζεστασιά στα χαρακτηριστικά σου με μία πούδρα που συνδυάζει διαφορετικές μπρονζέ αποχρώσεις. Χρησιμοποίησε ένα μεγάλο φυσικό πινέλο και άπλωσε το προιόν στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ.

12 λεπτά: Δώσε έμφαση στις βλεφαρίδες με μαύρη κρεμώδη μάσκαρα, στη συνέχεια κώλυσε μερικές ψεύτικες βλεφαρίδες στις εξωτερικές γωνίες των ματιών σου ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει άκρως εντυπωσιακό.

5 λεπτά: Για…ζουμελά χείλη χρησιμοποίησε ένα ενυδατικό γκλος σε απαλή απόχρωση με μικρόκοκκους λάμψης και βιταμίνες που περιποιούνται τα χείλη. 

ΠΗΓΗ: faysbook.gr