Φρεσκάρισε στο σπίτι το χρώμα των μαλλιών σου

322

12/10/2013

Το χρώμα του καφέ
Αν θέλετε να ζωντανέψετε το καστανό χρώμα των μαλλιών σας μπορείτε να το κάνετε με απόλυτα φυσικό τρόπο. Αρκεί να ετοιμάσετε μια κανάτα φρεσκοκομμένο γαλλικού καφέ και να τη χρησιμοποιήσετε στα μαλλιά σας μετά το λούσιμο με το σαμπουάν σας. Μην τα ξεβγάλετε και αφήστε τα να στεγνώσουν μόνα τους για λίγο. Το χρώμα σας θα γίνει πιο πλούσιο και ζωντανό από ποτέ.

Ανταύγειες στο χρώμα του χαλκού
Οι φυσικές χάλκινες ανταύγειες είναι εύκολη υπόθεση με λίγο τσάι. Όσες έχετε ξανθά ή ανοιχτά καστανά μαλλιά δεν έχετε παρά να τα ξεβγάλετε με λίγο τσάι. Με τη βοήθεια του ήλιου τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν χάλκινες ανταύγειες.

Ξανθιές ανταύγειες
Τα κόλπα για τις ξανθές ανταύγειες είναι κλασικά και δοκιμασμένα. Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε εκείνο που σας ταιριάζει καλύτερα. Ποια είναι αυτά; Μετά το τελευταίο ξέβγαλμα περάστε τα μαλλιά σας με χυμό λεμονιού ή με χαμομήλι. Και πάλι ο ήλιος θα κάνει τα μαγικά του και θα σας χαρίσει τις χρυσές ανταύγειες που ονειρεύεστε γρήγορα και απλά.

Φυσικές κοκκινομάλλες
Αν τα μαλλιά σας κινούνται στις κόκκινες αποχρώσεις, μπορείτε να τους προσφέρετε λίγη περισσότερη ζωντάνια με χυμό καρότου. Περάστε τα μαλλιά σας με το χυμό και αφήστε τα για πέντε περίπου λεπτά. Στη συνέχεια λουστείτε κανονικά. Ο χυμός του καρότου ενισχύει τον πορτοκαλί τόνο στα μαλλιά σας και τα αφήνει λαμπερά και περιποιημένα.

ΠΗΓΗ: faysbook.gr