Το «Vinyl is Back» 2013

230

3/10/2013

Το «Vinyl is Back» ξαναφέρνει στους φανατικούς φίλους  του βινυλίου ήχους αγαπημένους αλλά και αξέχαστες αναμνήσεις μιας άλλης εποχής στον χώρο της «Τεχνόπολις» από τις 4 έως τις 6 Οκτωβρίου.

Ο λόγος για το 2ο «Vinyl is Back» το οποίο μετά την θριαμβευτική πρώτη διοργάνωσή του τον περασμένο Μάρτιο, επανέρχεται για να θυμίσει στους καλούς του φίλους μία εποχή το ίδιο εμπορική με σήμερα αλλά με διαφορετικά συναισθήματα για την μουσική.

Το βινύλιο για πολλούς αποτελεί μέχρι σήμερα ένα μεγάλο ντουλάπι στην μνήμη γεμάτο με αναμνήσεις, με μυρωδιές, με αξέχαστες στιγμές με φίλους και παρέες σε σπίτια και πολλά άλλα. Βέβαια το «VinylisBack» δεν απευθύνεται μόνο σε παλιούς γνώριμους του βινυλίου αλλά και σε εκείνους που θέλουν να το γνωρίσουν καλύτερα.

Έτσι στην φετινή διοργάνωση  θα δούμε: καταστήματα πωλήσεων δίσκων, ιδιώτες/συλλέκτες δίσκων, διευθυντές δισκογραφικών εταιριών που παράγουν ακόμα σε βινύλιο, μηχανήματα αναπαραγωγής δίσκων (πικάπ, ενισχυτές κοκ), αξεσουάρ για βινύλια, είδη αποθήκευσης δίσκων βινυλίου, μουσικές Αφίσες, μουσικά T-shirts & Μπλούζες και μουσικά Βιβλία.

Η είσοδος είναι δωρεάν! Για το πρόγραμμα επισκεφτείτε:

vinylisback.gr

επιμέλεια: Εύη Γεράκη