Τα πιο εύκολα χτενίσματα του φθινοπώρου

232

1/10/2013

Πανεύκολα και χωρίς ιδιαίτερη τεχνική, τα φετινά χτενίσματα μας διατηρούν περιποιημένες χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια διευκολύνοντας την καθημερινότητά μας.

Ολόισια μαλλιά (sleek) τραβηγμένα πίσω συνεχίζονται και το φθινόπωρο, τονίζοντας με όμορφο τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Τα μακριά ίσια μαλλιά αναδεικνύονται όμορφα και με sleek χαμηλές αλογοουρές πιασμένες πίσω στον αυχένα ή στο πλάι.

Κυματιστά 70’s αλλά σε στυλ της δεκαετίας του ’40 με χαριτωμένα γυρίσματα στις πλαϊνές τούφες και κολλημένα στο επάνω μέρος, με όγκο μόνο κατά μήκος.

Μαλλιά μέσα από ανδρόγυνα πανωφόρια και χοντρά πλεκτά. Αποτελεί μία τάση που την είδαμε κατά κύριο λόγο το καλοκαίρι,. Ωστόσο συνεχίζεται πρωταγωνιστώντας στο show της Chanel, όπου τα μαλλιά των μοντέλων είναι πιασμένα μέσα από τα βαριά κολιέ που φορούν με το loose style, προσδίδοντας μία φρέσκια όψη στο look.

Φράντζες στο πλάι και αφέλειες που μας θυμίζουν τη δεκαετία του ’60 είδαμε σε αρκετά fashion show και μάλιστα ήτανε πρόσθετα κομμάτια, που σημαίνει πως μπορούμε να αποκτήσουμε αυτό το look, χωρίς απαραίτητα να κόψουμε τα μαλλιά μας έτσι. Πρόκειται για ένα χτένισμα που ταιριάζει ιδιαίτερα σε οβάλ και μακρόστενα πρόσωπα.

Μπερδεμένα κυματιστά μαλλιά με βρεγμένη όψη μας προτείνουν επίσης οι σχεδιαστές, είτε ελεύθερα, είτε πιασμένα σε αλογοουρές. Η δεύτερη επιλογή θα λέγαμε ότι είναι πιο εφαρμόσιμη, αν και δεν το συνιστούμε για τις δροσερές μέρες.

Απόλυτα φυσικά μαλλιά που σπάνε όμορφα και χαρίζουν μία ανέμελη, ανεπιτήδευτη γοητεία. Αυτό το φθινόπωρο μην ταλαιπωρείτε τα μαλλιά σας με προϊόντα styling και υπερβολική θερμότητα. Το φυσικό υγιές είναι το ιδανικότερο και πιο stylish από ποτέ.

ΠΗΓΗ: Marie Claire