Συναυλία για την ενίσχυση του Κέντρου Γυναικών με καρκίνο μαστού «Έλλη Λαμπέτη»

336

9/10/2013

Συναυλία με τη Συμφωνική Ορχήστρα και τη Χορωδία του Δήμου Αθηναίων, διοργανώνει την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, στις 21:00 μ.μ.,  στο Θέατρο Παλλάς η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας, με αφορμή τον Οκτώβριο που είναι μήνας αφιερωμένος στην ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού. 

Η εκδήλωση έχει στόχο αφενός να ευαισθητοποιήσει το κοινό, για τη σημασία που έχει η πρόληψη μέσω της διενέργειας τακτικού ετήσιου μαστολογικού ελέγχου, αλλά και αφετέρου για να στηριχτεί το κοινωνικό έργο που προσφέρει δωρεάν το Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης γυναικών με καρκίνο του μαστού «Έλλη Λαμπέτη».

Το Κέντρο «Έλλη Λαμπέτη» στηρίζει ψυχολογικά τις γυναίκες που έχουν διαγνωσθεί με καρκίνο του μαστού, και τα μέλη των οικογενειών τους. 

Τα έσοδα της από την συναυλία, θα διατεθούν για τη συνέχιση της λειτουργίας του Κέντρου, που  12 χρόνια προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του.

Η συναυλία τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Δήμου Αθηναίων.

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε Θέατρο Παλλάς (Βουκουρεστίου 5) και από τη γραμματεία της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας (Λεωφ. Κηφισίας 18, 4ος όροφος Αμπελόκηποι).