ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Search

Οι αποχρώσεις των χειλιών για το χειμώνα

336

3/10/2013

Μία παλέτα από καινούργια χρώματα ανανεώνει το πρόσωπό σας. Το μόνο που χρειάζεται να θυμόμαστε είναι η ματ υφή που επικρατεί φέτος στα χείλη.

Τόνοι του ροδάκινου: Το ροδακινί είναι ένα «safe» χρώμα καθώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε από τις αρχές του Φθινοπώρου μέχρι και τα τέλη της Άνοιξης. Μπορείτε να το συνδυάσετε με ωραίες σκιές στα μάτια σας. 

Κόκκινο της φωτιάς: Διαχρονικό χρώμα το φλογερό κόκκινο συνοδεύει εδώ και χρόνια κάθε χειμωνιάτικο ντύσιμο. Μπορείτε να φορέσετε το πρωί αλλά και το βράδυ προσθέτοντας ένα φωτεινό gloss. 

Απαλό ροζ: Το ροζ σε απαλές αποχρώσεις ταιριάζει στα περισσότερα γυναικεία πρόσωπα και δίνει μια γλυκιά όψη. Την περίπτωση αυτή θα πρέπει να τονίσετε τα μάγουλά σας με ρουζ που θα σας φωτίζει το πρόσωπο για να μην φαίνεστε χλωμή.

Τα δίχρωμα χείλη: Η επιλογή των δίχρωμων χειλιών δεν είναι και τόσο διαδεδομένη, ωστόσο, έκανε την εμφάνισή της σε πολλές πασαρέλες γνωστών σχεδιαστών μόδας. Όποια, λοιπόν, κυρία είναι πιο τολμηρή και πιστεύει ότι μπορεί να υποστηρίξει το συγκεκριμένο μακιγιάζ ας το κάνει!

ΠΗΓΗ: Marie Claire