Μοναδικοί τρόποι για να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα

120

17/10/2013

Για να μην έχετε άγχος και ανασφάλεια για το σώμα σας, διαβάστε παρακάτω τι πρέπει να κάνετε για να διώξετε την κυτταρίτιδα.

Περιορίστε το αλάτι και τη ζάχαρη: 
Η εμφάνιση της κυτταρίτιδας έχει άμεση σχέση με τη διατροφή μας. Το αλάτι και η ζάχαρη κάνουν την εμφάνιση της κυτταρίτιδας πιο έντονη, η ζάχαρη αποθηκεύεται ως λίπος και το αλάτι προκαλεί κατακράτηση υγρών. 

Γι’ αυτό λοιπόν περιορίστε την κατανάλωση αλατιού και ζάχαρης για να αποχωριστείτε την όψη φλοιού πορτοκαλιού από τους γλουτούς σας.

Χρησιμοποιείστε ελαιόλαδο: Το ελαιόλαδο είναι μια καλή επιλογή όχι μόνο για τη διατροφή σας, αλλά και για την επιδερμίδα σας. Κάντε μασάζ, με ελαιόλαδο, στις επίμαχες περιοχές και το δέρμα σας θα μαλακώσει αμέσως. Εάν το χρησιμοποιείτε αρκετά, σε διάστημα 2-3 εβδομάδων θα δείτε μεγάλη αλλαγή στην επιδερμίδα σας.

Nα καταναλώνετε λιναρόσπορο: Το ξέρατε ότι ο λιναρόσπορος είναι η νούμερο ένα τροφή για τη καταπολέμηση της κυτταρίτιδας; Κι όμως ναι, διότι έχει την ιδιότητα να ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου στον οργανισμό μας, με αποτέλεσμα να εμποδίζει την εμφάνιση της.

Πηγή: myworld.gr