Μαθήματα για το ασφαλές διαδίκτυο από το δήμο Θεσσαλονίκης

159

25/10/2013

Δωρεάν εκπαίδευση για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου προσφέρει σε ενήλικες ο δήμος Θεσσαλονίκης, μέσα από τη σειρά εργαστηρίων που διοργανώνει.

Συγκεκριμένα, τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στις Περιφερειακές βιβλιοθήκες, σε συνεργασία με τον Όμιλο Νέων Επιστημόνων και Επαγγελματιών «Humans» από τη 1 Νοεμβρίου έως και τις 19 Δεκεμβρίου 2013,

Εισηγήτρια των εργαστηρίων θα είναι η Ευαγγελία Φαρμάκη, δικηγόρος με εξειδίκευση στο Ηλεκτρονικό Έγκλημα (computer crime και cyber-crime) και συντονίστριες οι –επίσης δικηγόροι- Όλγα Σιδηροπούλου και Ελπινίκη Σολδάτου.

Τα εργαστήρια θα είναι δίωρης διάρκειας και σε αυτά περιλαμβάνονται ενημερωτικές ομιλίες ενώ ακολουθούν συζητήσεις με τους συμμετέχοντες με ταυτόχρονη διανομή υλικού για τη δυνατότητα δημιουργίας ομάδων εργασίας, με στόχο την καλύτερη συνεργασία και την ανταλλαγή απόψεων.

Η συμμετοχή δεν προϋποθέτει καμία οικονομική επιβάρυνση, ωστόσο απαιτείται προεγγραφή. Δηλώσεις γίνονται δεκτές στις κατά τόπους Περιφερειακές Δημοτικές Βιβλιοθήκες.

Πηγή:parousiazw.gr