Δωρεάν σπιρομετρήσεις στη Σταυρούπολη

217

15/10/2013

Ενημερωτική ημερίδα που σκοπό έχει να ευαισθητοποιήσει και να πληροφορήσει το ευρύ κοινό για τις βλαβερές επιπτώσεις του καπνίσματος στην υγεία διοργανώνουν ο δήμος Παύλου Μελά και το Θεαγένειο νοσοκομείο, σήμερα, στις 17.30, στο Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης» (Λαγκαδά 221), στη Σταυρούπολη.
Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα παρουσιαστεί αναλυτικά το έργο και οι ποικίλες δράσεις του προγράμματος, ενώ ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθούν δωρεάν ιατρικές εξετάσεις (σπιρομετρήσεις) σε όσους από τους παρευρισκόμενους το επιθυμούν.
Την ημερίδα θα χαιρετίσει ο δήμαρχος Παύλου Μελά, Διαμαντής Παπαδόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος, πρόεδρος Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης, Γεώργιος Λίλτσης, και η διοικήτρια Α.Ν.Θ. «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ», Ευαγγελία Κουρτέλη – Ξουρή.
Η ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου «Δράσεις Προαγωγής Υγείας Παύλου Μελά για την Πρόληψη και τη Διακοπή της Καπνιστικής Συνήθειας», η οποία είναι ενταγμένη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007 -2013 – Κατηγορία Παρεμβάσεων: Προάσπιση Δημόσιας Υγείας Πληθυσμού, το τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παύλου Μελά.
Την οργάνωση της ημερίδας έχει αναλάβει το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Παύλου Μελά, ενώ συνεργαζόμενοι φορείς του προγράμματος είναι ο δήμος Παύλου Μελά και το Θεαγένειο νοσοκομείο.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Πηγή:parousiazw.gr