Γράψε λέξη …ξεκινάμε

277

11/10/2013

Διαγωνισμός SCRABBLE για τους λάτρεις του παιχνιδιού διοργανώνει ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου το Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 6 μ.μ. στην πλατεία Δημαρχείου Ευόσμου στοχεύοντας στην ενίσχυση της ελληνικής γλώσσας.

Σε μία εποχή που μας κατακλύζουν τα «greeklish» στην καθημερινότητά μας κυρίως μέσω του διαδικτύου, ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Διεύθυνσης Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας και των Τμημάτων Βιβλιοθήκης Δημοτικής Ενότητας Ευόσμου και Παιδείας – Διά Βίου Μάθησης διοργανώνουν τον διαγωνισμό- πρωτάθλημα SCRABBLE προκειμένου να αναζητήσουν την ελληνική μας γλώσσα.

 Έτσι το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στις 6 μμ. στο χώρο της πλατείας θα πραγματοποιηθούν παρουσίαση του παιχνιδιού και αγώνες επίδειξης από πρωταθλητές SCRABBLE μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης SCRABBLE (Π.Ε.Σ.), ενώ την Κυριακή 20 Οκτωβρίου  στις 12 μμ. στην πλατεία Ευόσμου, όπου μπορούν να συμμετέχουν παιδιά και ενήλικες θα διεξαχθεί το διαγωνιστικό μέρος.

Τέλος οι φίλοι του διάσημου παιχνιδιού που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό-πρωτάθλημα (παιδικό 8-17 ετών, ενηλίκων 18 και άνω) καλείται να συμπληρώσει τη σχετική αίτηση μέχρι τις 15 Οκτωβρίου: είτε ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου (www.kordelio-evosmos.gr) είτε γραπτά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ευόσμου  (Πολιτιστικό Κέντρο, Μ. Αλεξάνδρου 57, τηλ. 2310762400).

 Επιμέλεια: Εύη Γεράκη