Αφέλειες. Tα υπέρ και τα κατά

172

25/10/2013

Οι αφέλειες είναι χαριτωμένες και δημιουργούν ένα κοριτσίστικο εφέ. Πριν τις υιοθετήσεις, όμως, ζύγισε τα υπέρ και τα κατά.
Δημιουργούν αυτόματα ένα girlie εφέ και αυτόματα αλλάζουν ριζικά την εικόνα των μαλλιών σου (πολύ περισσότερο από το να κόψεις τα μαλλιά 3-4 δάχτυλα ή ακόμα και να κάνεις μια ελαφριά αλλαγή στο χρώμα).

Είναι κομψές από τη φύση τους και είτε είναι πιο ατημέλητες και ανακατωμένες, είτε πιο αυστηρές προσδίδουν πάντα μερικούς έξτρα πόντους θηλυκότητας.

Είναι επίσης μια καλή λύση για να «κλέψεις» ένα μεγάλο μέτωπο ή περίεργες φύτρες και αν έχεις από τη φύση σου ίσια μαλλιά δεν θέλουν πολύ περιποίηση (πέραν του ότι το πολύ κάθε μήνα πρέπει να τις περιποιείσαι για να βρίσκονται στο σωστό ύψος).

Αν τα μαλλιά σου είναι σπαστά ή σγουρά, αποκτώντας αφέλειες σημαίνει πως η καθημερινή ρουτίνα περιποίησης περιλαμβάνει πλέον και πιστολάκι για να είναι οι αφέλειες στη θέση τους και να μην μοιάζεις αναμαλλιασμένη και αχτένιστη. Πιθανότατα αυτό να σημαίνει και μια επένδυση σε προϊόντα στάιλινγκ για να είναι τα μαλλιά σου όπως τα θέλεις. Αν δεν θέλεις να αφιερώνεις χρόνο στο καθημερινό σου χτένισμα, ξανασκέψου το.

Αν θελήσεις να ξαναφέρεις όλα τα μαλλιά σου σε ένα ενιαίο μήκος, αφενός θα πάρει αρκετό καιρό, αφετέρου είναι βέβαιο πως θα περάσουν ένα άχαρο στάδιο. Σίγουρα οι ακανόνιστες και όχι πολύ πυκνές αφέλειες και εντελώς ίσιες, είναι αυτές που θα μεγαλώσουν χωρίς τόση προσπάθεια και χωρίς να να σε ταλαιπωρήσουν πολύ ως προς το στάιλινγκ στην ενδιάμεση κατάσταση.

ΠΗΓΗ: faysbook.gr