Ήρθε το Famecook

111

29/10/2013

Ο λόγος για ένα καινούργιο κοινωνικό δίκτυο που αφορά τους φίλους της μαγειρικής στοχεύοντας στην ανταλλαγή γευστικών απολαύσεων, εμπειριών αλλά και γνώσεων με κοινό γνώμονα το πάθος για την γεύση.

Και όμως η είναι γεγονός !Ένα καινούργιο κοινωνικό δίκτυο το όποιο μυρίζει Ελλάδα και μετρά μόλις λίγες μέρες με τους διαδικτυακούς του  φίλους, έχει σκοπό του να μας κάνει να ξεχάσουμε ότι έχει σχέση με: Facebook, Twitter και άλλα socialmedia.

Στο Famecookλοιπόν σας  δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσετε έναν δικό σας λογαριασμό και έτσι μπορείτε να ανεβάσετε τις δικές σας συνταγές, να ακολουθήσετε τους αγαπημένους σας σεφ, να κάνετε νέους φίλους και να μοιραστείτε μαζί τους τις συνταγές σας! Μπορείτε να ανεβάζετε φυσικά φωτογραφίες, videos ή δημιουργήστε μια Fame Page για τον αγαπημένο σας σεφ, το αγαπημένο σας εστιατόριο ή οτιδήποτε άλλο σας εκφράζει.

Δείτε το σχετικό βίντεο και γνωρίστε καλύτερα το facecook!

http://www.youtube.com/watch?v=EPj6EKui_Yk

Φαίνεται πως η τεχνολογία προχωρά ακόμα γρηγορότερα και πως υπάρχουν ακόμα έξυπνα μυαλά που μπορούν να λειτουργήσουν με τον καλύτερο τρόπο. Αποκτήστε και εσείς λοιπόν τους δικούς σας… γευστικούς φίλους.

Επιμέλεια: Εύη Γεράκη