Τρίτη 3/9 τα Ζώδια!

161

ΚΡΙΟΣ

Νιώθετε δυνατοί και απροσπέλαστοι. Ο λόγος είναι ότι μπορεί να έχετε βρει κάποιες ισορροπίες και να πατάτε πάνω σε αυτές. Η διάθεσή σας να κάνετε ένα παιδί θα σας σπρώξει στο να πάρετε απόφαση για οικογένεια ή ακόμα και να ρισκάρετε με ένα πρόσωπο που ακόμα δεν έχετε καλά-καλά γνωρίσει. Η επαφή με Παρθένο θα σας δημιουργήσει την διάθεση να γίνετε πρακτικοί. Η εποχή αυτή σας υποχρεώνει να ασχολείστε με την υγεία σας αλλά και την διατροφή σας. Η δυνατή σας διαίσθηση με τάση για αναπροσαρμογές θα σας οδηγήσει σε μια προσωπική επιτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ

Πασχίζετε να αποδείξετε ότι έχετε κάνετε πολλά πράγματα και αξίζετε μεγαλύτερη εκτίμηση και σεβασμό. Ίσως ο χώρος σας να μην σας εκφράζει πάρα πολύ και την σκέψη σας να την τρώνε πράγματα που έχουν να κάνουν με το εγώ σας. Οι δυσανάλογες επιθυμίες σας θα σας κάνουν να ζοριστείτε και να πείτε λόγια σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που μπορεί να μην σας εκφράζουν απόλυτα. Αν έχετε συναλλαγές με Λιοντάρι ή Σκορπιό καλύτερα να μην αναμασάτε θέματα του παρελθόντος. Η ζωή είναι μπροστά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε ερευνήσει καλύτερα ένα θέμα που σας απασχολεί και ίσως να νιώθετε πιο δυνατοί να το κυνηγήσετε. Αν αφορά κιόλας σε κάτι που σχετίζεται με το εξωτερικό ή με βάση έξω από τον τόπο σας θα δείτε ότι η απόσταση δεν θα μετρήσει καθόλου. Η σταθερότητα που θα σας δώσει γνώσεις αλλά και καλύτερες βάσεις στα επαγγελματικά σας θα είναι το κλειδί σας σε οποιαδήποτε δυσκολία αντιμετωπίζετε αυτό το διάστημα. Ο Παρθένος είναι ένα άτομο που μπορεί να μην σας έχει κάνει κλικ με τον τρόπο που εσείς αναζητάτε αλλά τουλάχιστον υπάρχει μια κοινή βάση που βλέπετε και αναλύετε τα θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε περάσει πλέον σε ένα άλλο επίπεδο και προσπαθείτε με νύχια και με δόντια να κάνετε κάτι πολύ καινούργιο το οποίο όμως θα χρειαστεί να το στηρίξετε περισσότερο από άλλες φορές. Το ένστικτό σας δίνει τα μηνύματά του αρκεί εσείς να θέλετε να τα ακούσετε. Η γρήγορη διάθεση για πλουτισμό ή για να ξελασπώσετε από μια ιστορία που έχει και κάποιες άλλες προεκτάσεις στην ζωή σας, θα σας οδηγήσει σε υπερβολές αλλά τουλάχιστον θα νιώσετε ότι είστε πιο δυνατοί από ποτέ.

ΛΕΩΝ

Είναι η ημέρα σας σήμερα που θα αποδώσετε στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων σας κι ο λόγος είναι ότι κάποιες υποσυνείδητες επιθυμίες σας θα βγουν στην επιφάνεια και επιτέλους δεν θα τις θεωρήσετε ότι είναι λάθος ή ότι υπάρχει περίπτωση να σας αλλάξουν την πορεία. Το ζητούμενο από εσάς αυτή την περίοδο είναι ότι θα χρειαστεί να βρείτε περισσότερο τι θέλετε να κάνετε σαν άτομα και με την αυτονομία που θα σας δοθεί να κινηθείτε με άλλο πνεύμα. Η δύναμη τελικά σας βοηθάει να ξεριζώσετε από μέσα σας και τον παραμικρό φόβο για την επιβίωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρόλο που έχετε αποφασίσει να τα βάλετε όλα σε μια τάξη και βλέπετε ότι με τον τρόπο σας κερδίζετε τις εντυπώσεις, υπάρχουν και κάποια θέματα τα οποία δεν μπορείτε να τα διαχειριστείτε με λογική και ψυχραιμία και ίσως εδώ πρέπει να σηκώσετε κεφάλι και να βγείτε μπροστά, δείχνοντας τις δικές σας δυνάμεις. Ο λόγος είναι ότι δεν είστε πλέον σε θέση να σκύβετε και να δέχεστε αυτά που δεν σας αρέσουν. Η σημερινή ημέρα θα σας φέρει μια σημαντική απομόνωση αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Μάλλον θα κάνετε την δουλειά σας πιο ήσυχα.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε αναλάβει παραπάνω ευθύνες αλλά τουλάχιστον νιώθετε ότι είστε υγιείς γιατί κινείστε και κάνετε αυτά που έχετε σαν στόχο. Είναι σημαντικό για σας να μην συμπαρασύρεστε από τις θελήσεις των άλλων. Η καλή επιρροή της Αφροδίτης συνεχίζεται και μέσα από αυτή την βοήθεια τουλάχιστον για σήμερα θα πετύχετε κάτι καλό που αν το εκμεταλλευτείτε θα εξασφαλίσετε είτε χρήματα είτε μια καλή δουλειά. Αν νομίζετε πάντως ότι δεν θα γίνει γνωστή μια επαφή που έχετε με ένα πρόσωπο που πιθανόν να είναι Ιχθύς μάλλον βρίσκεστε σε ύπνο βαθύ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναρωτιέστε τι θα πρέπει να κάνετε για να μην γίνετε εσείς οι ίδιοι εμπόδιο στην δημιουργία σας. Κατά αρχάς να σταματήσετε να έχετε εμμονές ότι υπάρχουν άτομα που σκέφτονται αρνητικά για σας. Αυτό καλύτερα να το καταπολεμήσετε γιατί δεν σας εξυπηρετεί πουθενά. Αντίθετα καλό θα ήταν να κάνετε μια προστατευτική ασπίδα γύρω σας με θετικές σκέψεις. Επίσης, επειδή οι τρέχουσες απαιτήσεις είναι πολλές και δεσμευτικές ίσως να μην σας αφήνουν να οδηγήσετε εκεί που θέλετε εσείς τις καταστάσεις. Ο έρωτας με ένα πρόσωπο είναι πολύ σταθερός και έντονος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε τη σιγουριά και τη σταθερότητα ότι θα τα καταφέρετε και θα βγείτε τελικά νικητές. Κρατήστε το μέσα στην καρδιά σας γιατί με αυτόν τον τρόπο θα επικρατήσετε των δυσκολιών. Υπάρχουν σίγουρα πολλές πρακτικές τις οποίες αν δεν τις αμελήσετε θα δείτε ότι κάτι καλό θα πάει να βγει από εκεί. Η εξομολόγηση ή τα συναισθήματα ενός ατόμου που σας δείχνει την προστασία του και την φροντίδα του σίγουρα είναι ένα δυνατό σημείο να ανανεωθείτε και να κερδίσετε την χαμένη σας αυτοπεποίθηση. Το Λιοντάρι με τον τρόπο του σας κάνει καλό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε αποφασίσει να δώσετε και πάλι μια ευκαιρία σε ένα άτομο που πιστεύετε ότι δεν σας έχει φερθεί και πάρα πολύ ή ακόμα να πιέζεστε από τις καταστάσεις να υποχωρήσετε για χάρη κάποιων πραγμάτων που έχετε δημιουργήσει εσείς οι ίδιοι. Οι συνεργάτες σας μπορεί να σας φέρονται κάπως περίεργα και να μην έχετε μαζί τους μεγάλη άνεση αλλά αν επικρατήσει η λογική θα δείτε ότι όλα αυτά μπορείτε να τα παραμερίσετε για χάρη της καλής επαφής. Πάντως θα πέσουν οι μάσκες από μια υπόθεση που εδώ και καιρό είχατε αναλάβει και ίσως να φανεί η αλήθεια ξαφνικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε την τιμητική σας αλλά μέσω άλλων γιατί με αυτόν τον τρόπο ενεργοποιήστε περισσότερο αυτές τις ημέρες. Η ετοιμότητα πάνω σε οικονομικές καταστάσεις ίσως να σας σώσει από μια λανθασμένη κίνηση. Όσο μπορείτε να είστε μαζεμένοι και να μην έχετε στο μυαλό σας ότι κάποιοι άλλοι μπορεί να είναι καλύτεροι από εσάς. Ό, τι κάνετε δεν χρειάζεται να επιβεβαιώνεται και από τους γύρω σας. Είναι δική σας η απόφαση και δεν θέλετε κοινό για να κινηθείτε όπως εσείς πιστεύετε. Η κυριαρχία ενός Λιονταριού μπορεί να είναι δεδομένη. Ο Παρθένος πάντως θα κάνει την εμφάνισή του εκεί που εσείς δεν τον περιμένετε.

ΙΧΘYΕΣ

Αναστατώνεστε γιατί χρειάζεται να γίνετε περισσότερο σταθεροί σε απόψεις και αποφάσεις. Το είστε πολύ δυναμικοί αυτή την περίοδο φαίνεται αλλά μην μπερδεύετε όλα τα πράγματα μαζί γιατί στο τέλος δεν θα τελειώσετε τίποτε. Είναι καλό να έχετε κοντά σας κάποια άτομα που εμπιστεύεστε γιατί με αυτόν τον τρόπο νιώθετε εξασφαλισμένοι. Μια πολύ προσωπική σας υπόθεση που σας στεναχωρεί θα λυθεί μόνο αν δείξετε ακριβώς τι νιώθετε και δεν αφήνετε τον άλλον να σας επιβληθεί. Η σχέση με ένα Υδροχόο είναι κάπως στον αέρα αλλά δεν είναι ανυπόστατη.