Συναυλία της ΚΟΘ για τα 30 χρόνια προσφοράς του ΚΕΘΕΑ Ιθάκη

217

12/9/2013

Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 30 χρόνια προσφοράς του ΚΕΘΕΑ Ιθάκη διοργανώνοντας μια μεγάλη συναυλία με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Μονής Λαζαριστών, την Παρασκευή13 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00 μ.μ. Την ορχήστρα θα διευθύνει ο καλλιτεχνικός διευθυντής της ΚΟΘ,Αλέξανδρος Μυράτ.
Η Δήμητρα Γαλάνη, ο Δώρος Δημοσθένους, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Vassilikos και η Severine Maquaire θα ερμηνεύσουν αγαπημένα τραγούδια, εμπνευσμένα από τη δύναμη της ψυχής και της θέλησης. Σε μια ξεχωριστή βραδιά το κοινό θα απολαύσει αγαπημένα ακούσματα, κατάλληλα ενορχηστρωμένα για συμφωνική συναυλία.

Το ΚΕΘΕΑ είναι ο πρώτος οργανισμός που συστάθηκε στην Ελλάδα για την θεραπευτική αντιμετώπιση των εξαρτήσεων, με την ίδρυση το 1983 της Θεραπευτικής Κοινότητας Ιθάκη στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Σίνδου. 

Μετά από τρεις δεκαετίες, το ΚΕΘΕΑ διαθέτοντας περισσότερες από 120 μονάδες σε όλη την Ελλάδα, αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης και είναι σύμβουλος

του Οικονομικού και Κοινωνικού Συμβουλίου (ECOSOC) του ΟΗΕ σε θέματα τοξικοεξάρτησης.
Γενική είσοδος:10 ευρώ
Πώληση εισιτηρίων:
  • Εκδοτήριο ΚΟΘ (Πλ. Αριστοτέλους, 2310 236990)
  • Εκδοτήριο Μονής Λαζαριστών