Πώς να διατηρήσεις το εξωτικό σου μαύρισμα

192

3/9/2013

Ακολουθώντας μερικά πολύτιμα τιπς, μπορείς να κάνεις το μαύρισμά σου να κρατήσει πολύ περισσότερο!

Νο1: Απολέπιση:
Πριν ακόμα αποκτήσεις χρυσαφένιο μαύρισμα, κάνε απολέπιση σε καθημερινή βάση, έτσι ώστε να διώχνεις τα νεκρά κύτταρα και να μένουν στην επιφάνεια μόνο τα υγιή.

Νο2: Ενυδάτωση:
Μετά από την ηλιοθεραπεία οπωσδήποτε πρέπει να χρησιμοποιείς ένα ενυδατικό after sun προϊόν, που είναι σχεδιασμένο για χρήση μετά την ηλιοθεραπεία και τείνει να έχει περισσότερα ενυδατικά στοιχεία.

Ακόμη κι αν τελείωσαν οι διακοπές σου και θέλεις να διατηρήσεις το μαύρισμά σου όσο το δυνατόν περισσότερο, η ενυδάτωση είναι το Α και το Ω για να το πετύχεις. Πρωί- βράδυ φρόντισε να ενυδατώνεις την επιδερμίδα σου όσο καλύτερα μπορείς για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα.

Νο3: Πιες πολύ νερό:
Για να λάμπει το δέρμα σου και να δείχνει υγιές, φρόντισε να πίνεις τουλάχιστον 1,5 λίτρα νερό σε καθημερινή βάση, ανεξαρτήτως εποχής. Ειδικότερα αν θέλεις να διατηρήσεις το μαύρισμά σου, η ενυδάτωση του οργανισμού σου θα βοηθήσει αρκετά.

Νο4 : Ξέχνα την αποτρίχωση με κερί:
Το Σεπτέμβριο προτίμησε το ξυραφάκι, αφού το κερί και οι ταινίες αποτρίχωσης αφαιρούν τα μαυρισμένα κύτταρα από την επιδερμίδα και «καταστρέφουν» πιο γρήγορα το εξωτικό χρώμα της επιδερμίδας σου.

ΠΗΓΗ: faysbook.gr